контрол на достъп и отчитане на работно време

Контрол на достъп с лицево разпознаване

ACF500 е иновативно биометрично устройство за контрол на достъп и отчитане на работно време, базирано на лицево разпознаване, в комбинация с RFID карта и/или парола. Предлага изключително високо ниво на сигурност, благодарение на възможността да се комбинират различни методи за достъп, според индивидуалните предпочитанията на клиента.


Уникално средство с елегантен дизайн, което отчита присъствието на служителя чрез лицево разпознаване, като същевременно позволява контрол на достъп. В цената му е калкулиран и софтуер за работното време. Може да се свързва с електрическа брава, сензорна врата или бутон за излизане.

ACF500 Контрол на достъп с лицево разпознаванеПредлага много високо ниво на сигурност, благодарение на възможността да се комбинират различни методи според желанията на клиента: лицево разпознаване, RFID карта и/или парола.
ACF500 улавя относителната позиция, размера и формата на очите, носа, скулите и челюстта на потребителя – функция, която гарантира точността на разпознаване. Всички настройки може лесно да се направят на 3-инчовия сензорен TFT екран. С ACF500 можете ефикасно и лесно да контролирате достъпа  до офиса си. Този продукт е изключително подходящ за банки, офиси, къщи.
Допълнителни технически характеристики и възможности на този тип системи за контрол на достъп и работно време:

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
  • капацитет до 200 лица;
  • капацитет до 10 000 карти;
  • капацитет на памет 100 000 отчитания;
  • работната температура е от 0 до +45°;
  • скорост на верификация до 1 секунда;
  • Инфра-червена оптична система, позволяваща идентификация на потребители, дори в тъмна среда;
  • Ethernet and USB порт;
Направи запитване

Търсите биометрична система за контрол на достъп?

Консултирайте се с нас още сега, за да изберете най-подходящото решение!

Направи запитване