бариера за паркинг цена

Основните критерии при избор на бариера за паркинг са цена и възможности, спрямо нуждите на обекта. В зависимост от вида, размера и работните функции, паркинг бариерите се предлагат в широк диапазон от цени, като освен стойността на самото съоръжение е необходимо да предвидим и допълнителна сума за монтаж и настройка. Професионалното монтиране и свързване на системата гарантира нейната дългосрочна и безупречна работа.

Заслужава ли си инвестирането в една стандартна паркинг бариера?

Цената на една автоматична бариера с дължина на рамото до 6 метра е разумна, предвид финансовата стойност на охранявания обект. С подобен род съоръжения обикновено се ограничава достъпът на автомобили до обекти с особено предназначение или се осигурява максимална отчетност при платено паркиране.

И в двата случая инвестицията си заслужава, тъй като в единия се елиминира възможността за незаконни действия, водещи до големи материални загуби, а в другия бариерата е атрибут, чрез който се осигуряват значителни финансови печалби. На местата с платено паркиране, една модерна паркинг система помага за оптимизиране на разходно-приходната част.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

С използването на една автоматизирана бариера за паркинг, нейната цена се компенсира бързо, защото се свежда до минимум нуждата от жива охрана. Възможно е единствено присъствието на оператор, който да изпълнява определени функции, но като цяло системата може да се управлява дистанционно от администрацията на обекта или охранителна фирма.

Какво влиза в цената на една стандартна автоматична бариера?

Една стандартна автоматична бариера за паркинг като цена включва тялото на самото съоръжение, изработено от неръждаема стомана или инокс. Конструкцията е пригодена да издържа безпроблемно на всякакви атмосферни влияния, в това число и модулът за управление и настройки, вграден в корпуса на съоръжението.

В цената на бариерата са включени също дистанционно управление, безжична бутониера, сигнална лампа, предпазни фотоклетки, датчици, отчитащи преминаването и всички периферни функции, необходими за контрол над преминаващите автомобили и управление на паркинг зоната.

В зависимост от нуждите на обекта, съоръжението може да бъде окомплектовано със съответните терминали за идентификация на автомобили с оторизиран достъп (картови четци на магнитни карти, служебни пропуски, баркод билети) или с устройства за автотаксуване, изчисляващо цената, дължима за съответния престой. В този случай е нужно и фискално устройство, издаващо фискален бон при отчитане на заплащането.