бариери цениНуждата от ограничаване на преминаването на автомобили, както и необходимостта от строг контрол на местата за абонаментно, служебно или платено паркиране водят до един и същ въпрос, а именно: високи или ниски са средните за автоматични бариери цени?

За собствениците на обекти, на които предстои закупуване и монтаж на едно такова съоръжение е важно да намерят адекватен отговор, който да им помогне да вложат възможно най-малко средства, като същевременно получат оптимално и ефективно решение спрямо своите нужди.

Тук ще разгледаме няколко стандартни паркинг бариери, като посочим техните технически показатели, работни функции и цени, които да послужат като отправна точка при определяне на бюджета за закупуване на едно или няколко съоръжения. Най-добрият начин да получите изгодна оферта и в същото време една адекватна на особеностите на обекта бариера е консултацията със специалист, който да ви насочи към конкретен модел след оглед и преценка на място.

Ето и трите ни примерни варианта:

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
  1. Автоматична бариера с дължина на рамото до 4 м

Като примерен вариант сме взели съоръжение от серията TAU SERIES 800RBLO. Това е бариера с дължина на рамото до 4 метра, оборудвана с всички стандартни компоненти, нужни за нейната работа. Тя има влагоустойчив метален корпус с вграден контролен блок, приемник за дистанционно командване, два броя дистанционни устройства и сигнални стикери. Времето за отваряне на рамото при този модел е по-малко от две секунди.

  1. Автоматична бариера с телескопично рамо

Това е универсално съоръжение, подходящо за за различни по площ обекти. Моделът е TAU SERIES 800RBLO L KIT, а дължината на телескопично отварящото се рамо – до 6 метра. Моделът е оборудван отново с вграден контролен блок, приемник за дистанционен контрол и 2 бр. дистанционни управления, като тук е добавена степенка за рамо, която може да бъде статична или подвижна.

  1. Бариера с гумен гръб и 4 метрово рамо

Това е модел TAU SERIES 800RBLO X с рамо, което може да се фиксира до 3 или 4 метра. Този модел бариери са на изгодни цени, като особеното при тях е защитеният  гумен гръб на корпуса и предните и задни сигнални LED светлини. Останалите компоненти са добре познатите: вграден контролен блок, приемник за дистанционно командване, 2 бр дистанционни и възможност за ръчно отваряне на рамото. Рамото се отваря в рамките на по-малко от 2 секунди.