HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200D-S3

HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200D-S3HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200D-S3 е водоустойчива булет камера, която ще работи безпроблемно на открито при всякакви атмосферни условия и по всяко време на денонощието. Това е 2 мегапикселова Day&Night HDCVI камера за видеонаблюдение на Dahua, осигуряваща картина с висока резолюция както в дневен, така и в нощен режим. Моделът разполага с интелигентно IR осветление, преминаващо автоматично в нощен режим при слабо или напълно липсващо осветление – 0.01 Lux. Обхватът на IR подсветката е до 80 метра.

За високото качество на изображението се грижи 1/2.7” CMOS progressive сензор с фиксиран обектив 3.6mm с хоризонтален ъгъл 89.9º. Камерата позволява и допълнителни настройки чрез функциите AWB, AGC, BLC, 2D-DNR за корекция на нереалистичните цветове,  усилване на сигнала, по-ясно изображение при силна светлина и дигитално филтриране на шума.

Налично е и OSD меню, управляемо по коаксиален кабел от HCVR рекордери, както и възможност за превключване в TVI/AHD/CVBS режим. Моделът разполага с алуминиев корпус с IP67 сертификат и работи безпроблемно при температури от -40 до +60˚С.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):