HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100SL-0280B

HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100SL-0280BВодоустойчивата булет камера на Dahua 1 МPixel HAC-HFW1100SL-0280B може да замени старата ви аналогова камера, предлагайки много по-добро качество на изображението. За свързването ѝ може да се използва наличния коаксиален кабел (75-3), което ще улесни обновяването на системата и ще ви позволи да спестите средства за ново окабеляване. Това е камера за външен монтаж, оборудвана с PVC корпус, сертифициран по IP67 за влаго и прахо защита.

Моделът използва 1/3” CMOS progressive сензор и IR интелигентно осветление, което с помощта на специалния IR cut филтър преминава автоматично в режим на работа при слаба осветеност или при пълен мрак. Обсегът на действие на инфрачервената подсветка е до 30 метра. HD резолюцията поддържа детайлна и ясна картина от 720P, като при наблюдение в дневен режим, камерата предава цветна картина, а при нощен – черно-бяло изображение.

С този модел камера можете да съхранявате записи за отложен преглед, а също и да получавате картина в реално време. Налична е и възможност за превключване в TVI/AHD/CVBS режим, както и функции: AWB (корекция на нереалистични цветове), AGC ( усилване на видеосигнала), BLC (изясняване на картината при силна осветеност) и 2D-NDR (дигитално филтриране на шума). Работи безпроблемно при температури от -40 до +60˚С.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):