HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200RP-VF

HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200RP-VFHAC-HFW1200RP-VF е 2 мегапикселова HDCVI булет камера на Dahua, предназначена за работа на открито. Тя е перфектното решение за денонощна охрана на търговски обекти и стратегически зони, тъй като предлага изображение с висока резолюция както в дневен, така и в нощен режим. Моделът разполага с интелигентно IR осветление с обхват до 30 метра, което се включва автоматично при слабо или липсващо осветление, преминавайки в нощен режим на работа.

Булет камерата за видеонаблюдение на Dahua е оборудвана с 1/2.7” CMOS progressive сензор с варифокален обектив 2.7 – 12 мм с хоризонтален ъгъл 99˚÷37˚. Наличен е IR cut филтър, обезпечаващ нормалната работа на камерата в дневен режим без смущение от инфрачервената подсветка. За допълнителна прецизност и по-детайлна картина са добавени и функциите: AWB, AGC, BLC, 2D-DNR за корекция на нереалистичните цветове,  усилване на сигнала, по-ясно изображение при силна светлина и дигитално филтриране на шума.

Камера HAC-HFW1200RP-VF има олекотен метален корпус с IP67 сертификат за влаго и прахоустойчивост. Съвместима е със съединителни кутии PFA122 и PFA135.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):