HDCVI куполна камера 2.1 МPixel HAC-HDW1220EM-A-S3-0360B

HDCVI куполна камера 2.1 МPixel HAC-HDW1220EM-A-S3-0360BHAC-HDW1220EM-A-S3-0360B е 2.1 мегапикселова куполна камера за видеонаблюдение на Dahua, пригодена за работа на закрито и открито при всякакви атмосферни условия. Тя разполага с водоустойчив метален корпус със степен на защита IP67 и способност да излъчва постоянно при температури от -30 до +60˚С без да образува конденз.

Камерата осигурява детайлно цветно изображение в HD формат, когато е в дневен режим на работа и ясна черно-бяла картина в нощен режим. Разполага с интелигентно IR осветление, което се включва автоматично при слаба светлина в обсега на наблюдение. Обхватът на действие на IR подсветката е до 50 метра, като е наличен и IR cut филтър, предпазващ обектива от смущението на инфрачервените светодиоди, когато е в дневен режим. Този модел използва 1/2.9” Sony Exmor CMOS progressive сензор с капацитет 25 (FPS) кадъра в секунда.

Моделът предлага изображение с висока резолюция, както и аудиосигнал, посредством вграден микрофон. Налично е OSD menu за управление по коаксиалния кабел от DVR с възможност за превключване на CVBS/AHD/TVI. Свързва се по коаксиален кабел през съединителна кутия PFA139.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):