HDCVI куполна камера 1.4 МPixel HAC-HDW2120MP-0360B

HDCVI куполна камера 1.4 МPixel HAC-HDW2120MP-0360B1.4 МPixel HAC-HDW2120MP-0360B е куполна водоустойчива камера, подходяща за външен монтаж в обекти, в които е нужно качествено денонощно видеонаблюдение. Тази камера на Dahua е защитена от метален корпус със сертификация IP67 и работи безпроблемно при температури от -30 до +60˚С. Свързва се към DVR по коаксиален кабел 75-3, като разстоянието между камерата и видеорекордера може да достигне 800 метра. Съвместима е със съединителни кутии: PFA121 и PFA13A.

Високото качество на изображение се дължи на 1/3” Sony Exmor CMOS сензор и интелигентното IR осветление с обхват до 30 метра. Интелигентната функция на сензора се състои в способността да се избира автоматично режима на работа Day/Night спрямо моментната степен на осветеност в обекта. Наличен е и IR cut филтър, който се грижи инфрачервената подсветка да не пречи на камерата при работа в дневен режим.

Камерата позволява управление по коаксиален кабел от DVR, посредством наличното OSD меню. Има възможност за превключване на CVBS(PAL).

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):