HDCVI булет камера 4 МPixel HAC-HFW2401D-0360B

HDCVI булет камера 4 МPixel HAC-HFW2401D-0360B4 МPixel HAC-HFW2401D-0360B е идеалното решение за наблюдение на открити пространства. Това е булет камера на Dahua от типа HDCVI, с която лесно и изгодно могат да се обновят остарелите аналогови системи за видеонаблюдение, тъй като е допустимо да се използва наличното окабеляване за свързване на камерата към цифров видеорекордер.

Този модел е пригоден да работи без проблем при всякакви външни условия и степен на осветеност. Олекотен алуминиев корпус със степен на защита IP67 обезпечава работата в условия на запрашеност и влага. Камерата работи при температури от -30 до +60˚С по всяко време на денонощието, без да образува конденз. Благодарение на интелигентната IR подсветка с обхват до 80 метра, камерата автоматично преминава в нощен режим на работа при намалена или напълно липсваща светлина.

Тази HDCVI булет камера използва 1/3” 4.1Mpix CMOS progressive сензор с капацитет 25 кадъра в секунда – fps. За свързването ѝ към DVR и управление на настройките се използва коаксиален кабел 75-3. Сред опциите за допълнителни настройки са: AWB (корекция на нереалистични цветове), AGC ( усилване на видеосигнала), BLC (изясняване на картината при силна осветеност) и 2D-NDR (дигитално филтриране на шума).

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):