HDCVI булет камера 2.4 МPixel HAC-HFW2220RP-Z-IRE6

HDCVI булет камера 2.4 МPixel HAC-HFW2220RP-Z-IRE6HAC-HFW2220RP-Z-IRE6 е идеалната булет камера за наблюдение на открито. Това е модел на Dahua, предназначен да осигури качествено денонощно видеонаблюдение на различни по площ и предназначение открити пространства. Тази HDCVI булет камера е защитена срещу влага и прах от метален корпус, сертифициран по стандарт IP67. Работи безпроблемно при температури от -30 до +60˚С, без да образува конденз.

За свързването ѝ към DVR е необходим коаксиален кабел 75-3, по който също се осъществява управлението. Камерата позволява прецизни настройки за детайлна и ясна картина, чрез функциите: AWB, AGC, BLC, 2D-DNR, с помощта на които ще можете да премахвате нереалистичните цветове, да усилвате видеосигнала и да извършвате цифрово филтриране на шума.

Тази камера осигурява ясно цветно изображение в HD формат при дневен режим на работа и детайлна черно бяла картина при пълен мрак. Огромен плюс на модела е наличието на интелигентно IR осветление с обсег до 60 метра, което се включва автоматично при слаба степен на осветеност в наблюдавания периметър.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):