Болард RB 70S

Болард RB 70SБолард RB 70S е напълно автоматизирано решение за ограничаване достъпа на автомобили и пешеходци в обекти и зони, където е необходимо високо ниво на защита срещу неправомерно проникване. Както болардите RB 60 и RB80, така и модел RB 70S е проектиран да бъде използван в градска среда, изпълнявайки ролята на стабилно и надеждно препятствие, запазвайки естетическия облик на защитената зона.

Преградата с висока степен на сигурност е с диаметър 275 мм, дебел 10 мм стоманен цилиндър, алуминиев корпус с дебелина30 мм и светлоотразителна лента – 56 мм. Този модел е удобно и достъпно решение за ограничаване на достъпа на автомобили и пешеходци, като режимът на работа се избира спрямо нуждите и особеностите на всеки отделен обект.

Във вдигната позиция, болард RB 70S служи като препятствие за автомобилите, без да ограничава пешеходното преминаване. Съоръжението е подходящо за всяка точка, където е желателно да се възпрепятства движението, без да се ограничава достъпът на пешеходци. В градска среда болардът има предимството да остава напълно невидим, благодарение на способността си да се снижава при свободен режим на преминаване.

Моделът използва индуктивни датчици за издигнато и снижено положение с информация за моментното състояние. Налично е и дистанционно микропроцесорно табло за управление, отделено от препятствието с осигурен 10 м захранващ кабел, програмируемо превключване, LED индикатор за състоянието на препятствието и използваните входове/изходи.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на болард контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):