Входни врати за блок

входни блокови врати
V-MAX Protect е компания, съсредоточена върху осигуряването на висока степен на сигурност в частни, обществени, административни и бизнес обекти. Тъй като е невъзможно е да гарантираме защитата на вашия дом, лично пространство и материални ценности без да се погрижим за входната врата на сградата, в която се намира вашето жилище, ние разработихме изцяло нова услуга, чрез която предлагаме най-добрите съвременни входни врати за блок, способни да ограничат достъпа на нежелани посетители до вашата жилищна сграда.

Входът – най-критичната точка в една жилищна сграда

Входът на вашия блок или кооперация е точката, която ви прави най-уязвими срещу набезите на крадци, вандали и недоброжелатели. Това ви задължава да се погрижите за този сектор по най-добрия възможен начин, тъй като, осигурявайки свободен достъп до вътрешността за хора със съмнителни намерения, вие подлагате на риск не само материалните ценности и придобивки, но и живота и спокойствието на хората, намиращи се в конкретното здание.

V-MAX Protect ви предлага пълен набор съвременни антивзлом решения под формата на висококачествени секюрити входни врати за блокове и кооперации. Това са продукти изработени по най-високите съвременни стандарти, съставени от здрави и дълготрайни материали. Вратите с марка V-MAX са съоръжения без аналог на родния пазар с тегло на крилото от над 100 кг, в комбинация с най-надеждното заключване. Тяхното ниво на сигурност е нещо, с което имаме пълното право да се гордеем.

Какво включва услугата входни врати за блок?

Ние сме компания, за която половинчатите решения показват пълна липса на професионализъм, поради което се стремим да предлагаме винаги напълно завършена комплексна услуга. Услугата входни врати за блок не е изключение от това правило и в нея са включени всички стъпки, водещи към съвършеното решение спрямо нуждите на всеки отделен клиент.

Това, което предлагаме е:

  • Изработка на входни врати за жилищни сгради
  • Професионален монтаж на готовите изделия
  • Експлоатационна поддръжка и ремонт на внедрените от нас съоръжения

входни вративходни врати за обществени сгради

 

Изработените от нас входни блокови врати се отличават коренно от всичко предлагано на родния пазар. Това е второстепенна дейност за нашия екип, към която отново подхождаме с нужния професионализъм и перфекционизъм. Можем да кажем смело, че предлагаме бутикови решения, а не масова продукция със съмнително качество и неугледна визия.

Входните ни врати се отличават както визуално, така и технологично от масовите продукти, предлагани от болшинството български производители. Тъй като защитата на вашата собственост е приоритет №1 за нас, входните блокови врати с марка V-MAX притежават всички качества, характерни за секюрити вратите от най-висок клас. Нашите продукти отговарят на най-високите съвременни стандарти за качество, защита и дълготрайност.

качествена врата за вход на кооперацияВсяка входна врата за блок или кооперация, която предлагаме, е изработена спрямо нуждите, предпочитанията и възможностите на отделния клиент. В разработката на дизайна се съобразяваме изцяло с вашите указания както по отношение на размер, брой отварящи се крила и посока на отваряне, така и относно вида на материалите и типа на заключващата система, която ще управлява отварянето на вратата.

При изработката на входни блокови врати, ние използваме висококачествена стомана като основен, носещ материал. По желание на клиента, вратата може да бъде облечена в ПДЧ или фурнир, които да повишат нейната естетическа стойност и експлоатационен живот. Заключването, което сме приели като стандарт е механично, като по желание на клиента можем да внедрим също електромеханична заключваща система или друга система за сигурност от най-висок клас, в това число и контролери с ПИН код на хотелски принцип.

Поверявайки на нас входа на своята жилищна сграда, вие получавате комплексна, напълно завършена услуга, което ви дава допълнително удобство и ви помага да спестите време, нерви и финансови ресурси.

Част от нашите доволни клиенти

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):