HDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100MP-0360B

5. HDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100MP-0360BHDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100MP-0360B е цифров модел камера на Dahua – идеална за ъпгрейд на старата ви аналогова система. Предимството на разработените от Dahua HDCVI (High Definition Composite Video Interface) камери е във възможността да се свържат посредством старото окабеляване, което улеснява и прави по-изгодна процедурата по обновяване на системата за видеонаблюдение.

Куполната камера HAC-HDW1100MP-0360B използва прогресивна CMOS матрица на сензора, отговорна за детайлното изображение, по-добрия контраст и по-наситените цветове. Камерата може да снима в HD формат в резолюция 720P и във FullHD при 1280Р. Най-важната функция на камерата е възможността за денонощно наблюдение, благодарение на интелигентното IR осветление с капацитет до 20 метра. IR cut филтър настройва автоматично инфрачервената подсветка спрямо степента на моментната осветеност в зоната на наблюдение.

Това е камера за външен монтаж с метален корпус, оборудвана с IP67 сертифицирана защита срещу прах и влага. И при този модел са налични функциите: AWB (корекция на нереалистични цветове), AGC ( усилване на видеосигнала), BLC (изясняване на картината при силна осветеност) и 2D-NDR (дигитално филтриране на шума).

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):