HDCVI куполна камера 4 Megapixel HAC-HDBW2401R-Z

HDCVI куполна камера 4 Megapixel HAC-HDBW2401R-ZКуполна камера HAC-HDBW2401R-Z е идеалното решение за наблюдение на открито при всякакви атмосферни условия. Това е камера на Dahua от типа HDCVI, разработена специално за външен монтаж. Тя разполага с вандало и влагоустойчив алуминиев корпус със степен на защита IP67и IK10 и способност да работи при температури от -30 до+60˚С, без да образува конденз.

Куполната камера на Dahua използва 1/3” 4.1Mpix CMOS progressive сензор с капацитет 25 кадъра в секунда и моторизиран варифокален обектив 2,7~12mm с хоризонтален ъгъл 26˚~98˚. Това е 4 мегапикселова True Day&Night вандалоустойчива камера, осигуряваща високо качество на изображението в дневен и нощен режим.

За автоматичното преминаване към нощен режим на работа се грижи интелигентното IR осветление с обхват до 30 метра. Камерата предоставя детайлна цветна картина в HD формат при дневен режим на работа и ясно черно-бяло изображение при слаба или напълно липсваща светлина в обсега на наблюдение – 0Lux. За свързване към DVR и настройки се използва коаксиален кабел 75-3.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):