HDCVI куполна камера 2 МPixel HAC-HDW1200M-0360B-S3

HDCVI куполна камера 2 МPixel HAC-HDW1200M-0360B-S3HDCVI HAC-HDW1200M-0360B-S3 е 2 мегапикселова водоустойчива куполна камера, пригодена за работа на открито. Тя разполага с IP67 сертифициран олекотен алуминиев корпус, защитен срещу прах и влага. Камерата работи безпроблемно при всякакви атмосферни условия и температури – способна е да функционира без проблем в температурен диапазон от -30 до +60˚С.

За свързването към видеорекордер е необходим коаксиален кабел 75-3. В случай на ъпгрейд на аналогови системи с HDCVI камерите на Dahua, може да се използва наличното окабеляване, което ще позволи процедурата да се изпълни при минимум усилия и средства. Моделът осигурява детайлно изображение в ден и нощ режим, благодарение на интелигентната IR подсветка, която автоматично се включва при слабо или напълно липсващо осветление.

HDCVI куполна камера HAC-HDW1200M-0360B-S3 използва 2 мегапикселов CMOS progressive сензор, способен да направи 25 кадъра в секунда без забавяне и смущение в изображението. За по-детайлно и ясно изображение са налични функциите: AWB, AGC, BLC, 2D-DNR за корекция на цветовете, усилване на сигнала, по-ясно изображение при силна светлина и за дигитално филтриране на шума.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):