HDCVI куполна камера 2.4 МPixel HAC-HDBW2221F-0280B

HDCVI куполна камера 2.4 МPixel HAC-HDBW2221F-0280BHAC-HDBW2221F-0280B е вандало и водоустойчива куполна камера на Dahua от типа HDCVI, с която можете да осигурите денонощното наблюдение в различни по площ и предназначение обекти. Тази камера е идеалното решение за наблюдение на открито, тъй като е оборудвана с влаго и вандало устойчив алуминиев корпус със степен на защита IP67 и IK10. Тя работи безпроблемно при температури от -30 до +60˚С.

Огромно предимство на този модел е наличието на интелигентно IR осветление с обхват до 20 метра, което се включва автоматично при слаба или липсваща светлина. Това ви спестява нуждата от пряка намеса всеки път, когато условията в обекта се променят. Разбира се, имате възможност да направите допълнителни настройки, чрез които да получите изображение с отлично качество, като: премахване на нереалистичните цветове, усилване на видеосигнала и цифрово филтриране на шума.

Камерата се свързва към дигитален видеорекордер или към UTC контролер PFM820 по коаксиален кабел, като при ъпгрейд на аналогови системи, може да се използва наличното окабеляване. Моделът използва 1/2.7” Aptina CMOS сензор и предлага цветна картина в HD формат при дневен режим на работа и ясно черно-бяло изображение в нощен режим.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):