HDCVI куполна камера 2.1 МPixel HAC-HDW1220EM-A-S3-0280B

HDCVI куполна камера 2.1 МPixel HAC-HDW1220EM-A-S3-0280BМодел HAC-HDW1220EM-A-S3-0280B е водоустойчива HDCVI куполна камера на Dahua, способна да осигури непрекъснато подаване на видеоизображение и аудиозвук с кристална чистота. Разполагайки с олекотен метален корпус със степен на защита IP67, тя е чудесното решение за денонощно наблюдение на открити пространства при всякакви атмосферни условия и температури от -30 до +60˚С, без да образува конденз.

Специалното при тази 2.1 Мpixel куполна камера е наличието на интелигентно IR осветление, включващо се автоматично при слабо или липсващо осветление в обсега на наблюдение. Обхватът на IR подсветката е до 50 метра, като е наличен и IR cut филтър, ограничаващ въздействието на инфрачервените светодиоди върху сензора при дневен режим на заснемане. Камерата предлага цветна картина в HD формат, когато е в дневен режим и детайлно черно-бяло изображение в нощен.

Моделът използва 1/2.9” Sony Exmor CMOS progressive сензор с капацитет 25 кадъра в секунда с фиксиран обектив 2.8мм с хоризонтален ъгъл 106˚. Свързва се и се управлява по коаксиален кабел 75-3 от DVR с опция за превключване на CVBS/AHD/TVI. Допустимото разстояние между камерата и видеорекордера е 800 метра.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):