HDCVI куполна камера 1 MPixel HAC-HDW1000M-0280B-S3

HDCVI куполна камера 1 MPixel HAC-HDW1000M-0280B-S3Куполна камера 1 MPixel HAC-HDW1000M-0280B-S3 спада към HDCVI камерите Dahua, с които лесно и изгодно можете да направите ъпгрейд на старата си аналогова система за видеонаблюдение. Камерата ще ви осигури отлично качество на изображението както при пълен мрак, така и при силна осветеност. Моделът разполага с интелигентна IR система и IR cut филтър, с помощта на който инфрачервеното осветлението се задейства автоматично, за да предаде ясна картина в зависимост от моментната осветеност в наблюдавания периметър.

Както всички камери от тази серия на Dahua, и този модел разполага с функциите: AWB, AGC, BLC и 2D-NDR за корекция на нереалистични цветове, за усилване на видеосигнала, за създаване на ясен образ при силна осветеност и за дигитално филтриране на шума. Моделът притежава 1/4″ 1 мегапиксел CMOS прогресивен сензор с резолюция: 1280×720 и обхват на IR подсветката до 30 метра.

Това е идеалният модел камера за външен монтаж, защото разполага с IP67 сертифициран метален корпус и възможност за безпроблемна работа при температури от -40 до +60˚С. Възможно е превключване в аналогов/CVBS режим при нужда. Преносът се извършва по коаксиален кабел към записващо устройство, от където се извършва и управлението на камерата от наличното OSD меню.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):