HDCVI куполна камера 2.4 МPixel HAC-HDBW2220FP-0280B

HDCVI куполна камера 2.4 МPixel HAC-HDBW2220FP-0280BКуполна камера HAC-HDBW2220FP-0280B на Dahua е перфектното решение за денонощно наблюдение на открити пространства . Тя разполага с вандало и влагоустойчив метален корпус със степен на защита IP 67 и IK10. Непрекъснатата ѝ работа е гарантирана дори при много ниски и много високи температури – от -30 до +60˚С, без риск от образуване на конденз.

Този модел HDCVI куполна камера разполага с 2.4 мегапикселов Sony Exmor CMOS сензор с капацитет 25/30/50/60fps – кадъра в секунда при резолюция 1280×720 p. Сред основните ѝ предимства е наличието на интелигентно IR осветление с обхват до 20 метра, което се задейства автоматично при намалена степен на осветеност в наблюдавания периметър. Камерата се свързва към DVR по коаксиален кабел, като е налична и възможност за превключване на CVBS(PAL).

За прецизно и качествено изображение са налични голям брой индивидуални настройки. Благодарение на функциите: AWB, AGC, BLC, 2D-DNR, вие ще можете да премахвате нереалистичните цветове, да усилвате видеосигнала и да извършвате цифрово филтриране на шума. Този модел предлага не само ясно и детайлно видеоизображение, но и аудиозвук с отлично качество, благодарение на вградения микрофон.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):