HDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100RP- VF

HDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100RP- VFHDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100RP- VF на Dahua е разработена за външен монтаж и за работа в затворени помещения. Тя осигурява високо качество на изображението при силна и при напълно липсваща осветеност. Това се дължи на вградения сензор, който автоматично пренасочва камерата към дневен (цветен) или нощен (черно-бял) режим на заснемане, спрямо степента на осветяване.

Камерата използва интелигентна IR подсветка и IR cut филтър, който предпазва изображението от смущенията на светодиодите при дневен режим на работа. Обсегът на действие на инфрачервеното осветление е до 30 метра. Камерата се свързва към двр рекордер посредством коаксиален кабел (75-3), като разстоянието между тях може да достигне до 800 метра.

Тъй като е пригодена да работи на открито при всякакви условия, камерата разполага с метален корпус с влаго и прахозащита по IP67. Нейната безпроблемна работа през всички сезони е напълно обезпечена с възможност да функционира при температури от -30 до +60˚С. Теглото на камерата е едва 350 грама. Закачване към съединителна кутия PFA121.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):