HDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100MP-0280B-S3

Тази камера е идеалното решение за външно и вътрешно видеонаблюдениеHDCVI куполна камера 1 МPixel HAC-HDW1100MP-0280B-S3. Това поколение камери на Dahua дават възможност да се използва наличното окабеляване при преход от аналогово към цифрово видеонаблюдение. За свързване на камерата към видеорекордер е необходим коаксиален кабел (75-3), както и захранване DC12V ±25%.

Това е камера, способна да предложи ясна, контрастна и детайлна картина по всяко време на денонощието. Благодарение на интелигентната IR подсветка и IR cut филтъра, камерата се приспособява към моментната осветеност в наблюдавания периметър, превключвайки автоматично към дневен или нощен режим. При добра осветеност камерата предлага цветно изображение и черно-бяло при напълно липсваща светлина – 0.01Lux.

За прецизно управление на изображението, камерата разполага с функциите: AWB (корекция на нереалистични цветове), AGC ( усилване на видеосигнала), BLC (изясняване на картината при силна осветеност) и 2D-NDR (дигитално филтриране на шума). Моделът работи с 1/3” CMOS progressive сензор и разполага с алуминиев корпус за външен монтаж с IP67 защита срещу влага и прах.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):