HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200S-S3

HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200S-S3HDCVI булет камера 2 МPixel HAC-HFW1200S-S3 на Dahua ще ви осигури денонощно изображение с много високо качество както в дневен режим, така и при слаба или напълно липсваща светлина. Камерата е оборудвана с 1/2.7” OV2710-1E CMOS progressive сензор Dahua Cannon ISP и интелигентно IR осветление с обхват до 30 метра в нощен режим. Този модел разполага също с Microcrystalline LED с по-висока ефективност и механичен IR cut Filter, който предпазва сензора от смущенията на IR светодиодите при работа в дневен режим.

Камерата е пригодена за работа на открито при всякакви неблагоприятни атмосферни условия. Тя разполага с IP67 сертифициран алуминиев корпус, защитен срещу влага и прах. Моделът работи безпроблемно през всеки сезон, издържайки на температури от -40 до +60˚С, без да образува конденз. За свързване на камерата към цифров видеорекордер е нужен коаксиален кабел 75-3, като разстоянието между тях може да достигне до 800 метра.

За прецизно управление на камерата и получаване на възможно най-качествено изображение са налични функциите: AWB, AGC, BLC, 2D-DNR, отговарящи за корекция на нереалистичните цветове, за усилване на сигнала, за по-ясно изображение при силна светлина и за дигитално филтриране на шума. Моделът е съвместим със съединителна кутия  PFA134.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):