HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1000R-0280B-S3

HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1000R-0280B-S3Булет камера HAC-HFW1000R-0280B-S3 е идеалното решение за монтаж на открито. С олекотен PVC корпус и сертифицирана по IP67, камерата е защитена от запрашаване и влага. С нея ще получите детайлно изображение по всяко време на денонощието, благодарение на интелигентната IR система, която се регулира автоматично спрямо моментната степен на осветеност. Обсегът на инфрачервеното осветление е до 20 метра.

Модерната разработка на Dahua  разполага с функции за премахване на нереалистичните, цветове, усилване на видеосигнала и цифрово филтриране на шума – AWB, AGC, BLC, 2D-DNR. Моделът разполага с OSD меню, управлявано от цифров видеорекордер по коаксиален кабел. Налична е и опция за превключване в аналогов/CVBS режим.

Камера булет HAC-HFW1000R-0280B-S3 на Dahua притежава 1/4” CMOS progressive сензор, способен да създаде 25/30fps – кадри в секунда. Има капацитет да предава сигнал по коаксиален кабел  на разстояние от 800 метра без забавяне и смущения в сигнала. Като модел за външен монтаж, камерата има капацитет да работи при температури от -40 до +60˚, като при ниска температура липсва образуване на конденз.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):