HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100RP-VF

HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100RP-VFHDCVI 1 МPixel HAC-HFW1100RP-VF е булет камера на Dahua с възможност за работа при ден/нощ режим, предлагайки детайлно изображение без закъснение и смущения при много ярка или нулева осветеност – 0Lux. Моделът разполага с интелигентно IR осветление, дължащо се на специалния CMOS progressive сензор, който избира автоматично режима на работа, спрямо степента на осветеност в периметъра на наблюдение. IR cut филтърът се грижи светодиодите да не пречат на ясното заснемане при дневен режим на работа.

Този модел булет камера на Dahua е подходящ не само за наблюдение в затворени помещения, но и на открито при всякакви неблагоприятни условия. Това е водоустойчива камера с метален корпус, сертифициран по IP67 срещу влага и запрашаване.  За свързване на камерата към видеорекордера е необходим коаксиален кабел (75-3), като при ъпгрейд на аналогови системи може да се ползва наличното окабеляване.

За прецизното настройване на изображението се грижат внедрените функции: AWB, AGC, BLC, 2D-DNR за корекция на цветовете, усилване на сигнала, по-ясно изображение при силна светлина и за дигитално филтриране на шума. Камерата използва 1/2.9” CMOS сензор с капацитет на заснемане на 25 кадъра в секунда – FPS. Моделът е съвместим със съединителна кутия PFA122 и PFA135.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):