HDCVI булет камера 2.1 МPixel HAC-HFW1220D-0600B

HDCVI булет камера 2.1 МPixel HAC-HFW1220D-0600BHAC-HFW1220D-0600B е 2.1 мегапикселова HDCVI булет камера на Dahua, способна да осигури детайлно изображение с висока резолюция при всякаква степен на осветеност и атмосферни условия. Това е цифрова камера, пригодена за наблюдение на открито, оборудвана с водо и вандалоустойчив метален корпус със степен на защита: IP67 и IK10. Камерата може да работи без смущения и забавяне в картината при температури от -30 до +60˚С без да образува конденз.

Денонощната цифрова камера използва 1/2.8” Sony Exmor CMOS сензор с капацитет 25/30/50/60 кадъра в секунда – fps. Сред основните ѝ достойнства е наличното интелигентно IR осветление с обхват до 20 метра, което се включва автоматично при намалена или липсваща осветеност в зоната на наблюдение. Камерата излъчва ясно цветно изображение в HD формат при дневен режим на работа и детайлна черно-бяла картина при нощен режим.

Този модел HDCVI камера Dahua разполага с вграден микрофон с опция за пренос на аудио звук по коаксиален кабел. На същия принцип става и управлението на камерата от DVR, като е налична и възможност за превключване на CVBS(PAL).

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):