HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100RMP-0360B

HDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100RMP-0360BHDCVI булет камера 1 МPixel HAC-HFW1100RMP-0360B ви дава възможност да изградите ефективно и качествено видеонаблюдение на открито, получавайки ясна, детайлна и контрастна картина в HD формат. Камерата разполага с 1/2.9” CMOS progressive сензор и способност да записва 25 кадъра в секунда/ FPS.

С този модел може да се осигури високоскоростно предаване на изображението по коаксиален кабел (75-3) с дистанция от 800 метра между камерата и видеорекордера. Моделът предлага възможност за запис за отложен преглед, а също и наблюдение в реално време. Булет камера HAC-HFW1100RMP-0360B работи в ден/нощ режим, към които преминава автоматично спрямо степента на осветеност в дадения момент.

Камерата на Dahua използва специална интелигентна IR подсветка и IR cut филтър, отговорен за автоматичния преход към нощно и дневно наблюдение. За перфектно качество на изображението са внедрени функциите: AWB, AGC, BLC, 2D-DNR за корекция на цветовете, за усилване на сигнала, за по-ясно изображение при силна светлина и за дигитално филтриране на шума. За пълната влаго и прахозащита се грижи олекотен пластмасов корпус, сертифициран по IP67.

Имате нужда от помощ при проектиране и монтаж на система за видеонаблюдение? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):