Турникет T300 HG20 Single

Турникет T300 HG20 Single

SUPER PASS T300 HG 20 е турникет със стъклени крила и корпус от неръждаема стомана 304, допълнително усилена срещу удари. Крилата и горният капак са изработени от армирано стъкло с дебелина 10 мм, съобразно утвърдените стандарти за качество. За по-бързо преминаване, двете срещуположни крила могат опционално да се изработят от плексиглас. По избор е възможно добавяне на фирмено лого.

Характеристики и съвместимост

Електронната комуникация на турникета (дънната платка) е разработена от инженерите на Super Pass за дългосрочна работа чрез успешно завършена тестова фаза. По този начин съвместната работа с всички биометрични терминали и системи за контрол на достъп става възможна.

В зависимост от нуждите в конкретния обект, турникет T300 HG 20 Single става съвместим с устройства, използващи различни методи на идентификация – пръстови отпечатъци, лицево разпознаване, чип-карти и бар кодове. При липса на съответния идентификатор (карта, пръстов отпечатък) в рамките на 15 сек. се задейства звуков сигнал /зумер и крилата се затварят. Системата контролира плътността между вградените охранителни сензори и крилата.

Контролният модул е снабден с червен и зелен светодиоден индикатор за управление посоката на преминаване. Мерките за безопасност са спазени изцяло. Стъклените крила се отварят автоматично при изключване на захранването, така че да се осъществи безпроблемна евакуация на хората в случай на аварии.

Турникет T300 HG20 Single е подходящ за обекти с различно предназначение и с интензивен поток от преминаващи. Неговата функция е да ограничи преминаването, пропускайки само по един човек на цикъл „отваряне – затваряне”. Съоръжението се предлага с всички аксесоари за монтаж. Настройките и софтуерът се съобразяват с пропускателния режим, приложен в сградата.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на турникет за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):