Турникети

турникет на изгодна ценаФирма V MaxProtect се отличава с огромното си разнообразие системи за сигурност. Предлагаме продажба, монтаж и поддръжка на предоставените от системи, механизми и съоръжения, които се грижат за абсолютно спокойствие в дом, офис или фирмен обект. Услугите ни са широко предпочитани както от частни, така и от обществени и корпоративни клиенти. Сред най-поръчваните механизми за преградните съоръжения, сред които най-предпочитан и металният и масивен турникет.

Вграждането на турникети в различни конфигурации за контрол на достъп, гарантира оптимална степен на сигурност във всяка сграда. Те са основната и най-често предпочитана преграда за контролно-пропускателни пунктове. Затова ги използваме при предоставяме са отлично решение при наблюдение и защита на сгради и съоръжения с широк обществен достъп и значение. Той е сред най-използваните автоматизирани детайли в обекти, където са съсредоточени големи човекопотоци. Какво предоставя?

Устройството позволява отличен контрол и наблюдение върху всички посетители и преминаващи, тъй като е устроен за пропуск на едно лице в рамките на определен времеви цикъл. Широко използвана разновидност на това устройство е високофункционалният триподен турникет в метро, използван и за всеки открит обект със засилен човекопоток, където трябва да се организира преминаване само на едно лице.

Защо използването на турникети е подходящо решение за обществени и офис сгради?

турникет трипод

Трипод се използва на обществени места с интензивен, но неоторизиран предварително поток от посетители, като метро например.

Турникетната система е фабрично автоматизирана. Когато към конструкцията се интегрира клавиатура, четец за карти, система за билети или дистанционен бутон, тя се превръща в отлична охрана за контролиране на достъп до обект. Тази конфигурация предоставя най-висока степен на контрол над интензивен човекопоток. Затова е препоръчителна за открито наблюдение на места с висока социална посещаемост – парк, спортна площадка или съоръжение, търговски комплекс, магазини, административни сгради и други.

Изключително строг контрол се осъществява при терените с голям брой преминаващи, които няма как да получат постоянна оторизация до обект – ж.п. гара, аерогара, метростанция и др. В такива участъци се използва турникет трипод, който е гаранция за защита от инциденти, благодарение на висококачественият поединичен пропуск.

Турникетите са и средство за по-бърза и улеснена автоматизирана продажба на билети в обществени места с платен достъп – това отново са споменатите гари, станции на метро, увеселителни паркове, стадиони и др. Те се инсталират все повече и по-често в производствени отдели на големи индустриални заводи. Мениджърската структура ги използва за ефективно и достоверно наблюдение и отчитане на работният график на служители. Те са едни от често прилаганите отчетни системи за контрол на работното време.

Защо да изберете нас?

Фирмата ни осигурява не само високотехнологични преградни съоръжения на изгодни цени. Каталогът ни предлага и подходящи за внедряване към тях допълнителни системи за отчет, като четци за карти за достъп, билетен терминал, четци на биометрични данни, клавиатури или дистанционни бутони. Така всеки обект има шанс да получи най-ефективната охрана според особеностите си, гарантирайки уют и спокойствие за години напред.

Екипът ни осигурява продажба, цялостно изграждане, монтаж и поддръжка на наличните в каталога ни съоръжения. Така получавате цялостна услуга, която гарантира пълноценна и дълготрайна защита на входно-изходни зони. Всички наши потребители получават експертна консултация, като избираме най-подходящото решение за цялостна защита и наблюдение на обекта им.

Всички услуги са включени в обща стойност, която е приемлива за всеки потребител, който се нуждае от качествено адаптирани и монтирани турникети за контрол.

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Къде най-често се налага използване на трипод, като метод за контрол на достъпа?

  турникети на изгодни цени

  Огромен брой технологични предприятия покачват резултатността на работните си процеси, след внедряване на турникетна система за контролиран достъп. Особено в производствените складове и държавни учреждения, където системата е свързана с програма за отчитане на работното време, данните показват повишаване на ефективността и намаление на случаи на своеволно напускане на служителите на работните им места.

  В наши дни, всяко средно и малко предприятия е в състояние да внедри турникет с цена, подходяща за бизнес обекти. Присъствието му повишава работоспособността на служителите, освен че ограничава до минимум заплатите за присъствие на жива охрана. Висококачественият турникет трипод с цена дори и под средната, трудно ще разочарова с работата си. Той осигурява перфектна защита и преграда, която няма как да се манипулира и обезвреди.

  Турникетите вече присъстват и на всички места, където паркирането е забранено или нежелано. Кооперациите в най-оживените градски зони разчитат на този тип съоръжение, за да оградят и резервират собственото си място за паркинг. Произволното паркиране гаражи и търговски обекти не е рядкост и причинява сериозни конфликти. Антипаркинг бариера с този тип рамене ще разреши проблемът трайно и качествено.

  Кои са най-често срещаните притеснения?

  турникет на изгодна ценаТова е първата страхотна илюзия, която обърква и заблуждава хората. И най-високофункционалните турникети са с цени, напълно подходящи за бюджетът и целите на всяка малка и средна фирма. Освен това, те ограничават напълно всички излишни инвестиции, влагани за недостатъчно ефективни методи и съоръжения за охрана. Поддръжката им ни най-малко не е скъпа. Покупката на качествено проектирана и изработена турникетна конфигурация ограничава напълно рискът от непрекъснати ремонти, особено ако се използва според инструкциите. Присъствието й на входа на обекта ви обещава надеждност, енергоспестяемост и дългосрочна експлоатация, за срок надвишаващ 10 години.

  Скъпи като съоръжения и поддръжка

  Това е първият мит, който заблуждава голяма част от хората, нуждаещи се от ефективен контрол на достъпа. Истината е, че дори най-модерните като функции турникети не са толкова скъпи, че да затруднят финансово която и да е стопанска организация. Техен допълнителен плюс е, че с времето свиват драстично нерентабилните разходи за неефективни методи на охрана и контрол на преминаващите.

  Поддръжката на една такава бариера не изисква сериозни финансови средства, особено ако се използва качествена и добре изработена система, която се експлоатира съобразно правилата. Инсталирайки такъв тип бариера на входа на вашия обект, вие си осигурявате надеждна система за контрол, която консумира минимално количество електроенергия и няма да се нуждае от ремонт или подмяна в следващите поне 10 години.

  Забавяне на потока от преминаващи

  турникети на изгодни цениТурникетът организира, но не забавя преминаването през контролно-пропускателен пункт. Механичното препятствие от този вид с модерна конструкция разполага с пропускателна способност до 45 души в минута – тя не може да оформи километрична опашка. Изчаквайки реда си, посетителите се идентифицират или закупуват билет от терминалът, когато достъпът става чрез самотаксуване.

  Ефективният турникет трипод с цена под средната за охранителни съоръжения, е предпочитан неслучайно. Той пропуска през входа само едно лице за определен времеви отрязък, което възпира безконтролното скупчване на големи тълпи. То може да се превърне в проблем за сигурността в обекта, но и за безопасността на посетителите. Както вече посочихме, конструкцията е и с изключително бърза реакция.

  Ограничаване на преминаването в случай на аварии

  Фирмата ни разяснява подробности относно най-големият мит за тези съоръжения. Турникетите са оборудвани с независимо захранване при спиране на електрозахранването се изключва, оставайки отворена за бързо извеждане на хората от помещението.

  Освен прекъсване на електричеството, климатичните природни бедствия (пожар, земетресение) също няма да затруднят придвижването на хората извън рамките на сградата. Евакуацията става бързо и лесно, без излишна паника и инциденти вследствие от нея.

  Турникетите са предназначени да контролират потока от хора и да регулират влизането / излизането през входните пунктове на предприятия, административни институции, организации, търговски обекти, банки и др. Турникетите, предлагани от нашата компания имат висока степен на надеждност, тествана в десетки хиляди инсталации в много страни по света.

  Компанията ни обръща специално внимание на ефективната работа на продуктите, които продава. Предлагаме широка гама от преградни устройства, които отговарят на различни изисквания за външен вид, размери и степен на блокиране на прохода. Дейността по инсталиране на турникети при нас се базира на предварително изготвени индивидуални проекти.

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ От какво зависи изборът на вид турникет❓

  Турникетът е вид механично препятствие, което съществува в множество разновидности. Всеки тип турникет има специфичен принцип на работа и приложение, например класическият трипод е подходящ за търговски центрове, гари и сгради със свободен достъп на хора, където е нужно безопасно поетапно преминаване. Част от нашата работа е дадем препоръка относно избора на технология и схемата на самата конфигурация.

  ✅ Колко броя турникети могат да се използват в даден обект❓

  Както броят, така и видът на турникетите се определя персонално за всеки обект. Напълно възможно е в една сграда да се използват два и повече вида от тази разработка, разположени на открито и в затворените участъци. Този въпрос няма общовалиден отговор. Броят на турникетите, които могат да се инсталират е практически неограничен.

  ✅ Защо да изберем V-Max Protect за интегриране на система от турникети❓

  Турникетът е сложно съоръжение с максимално прост принцип на работа. Тази разработка не се продава свободно в магазините, както камерите за видеонаблюдение и други охранителни устройства. Изграждането на такава система е сложен процес, базиран на прецизно изготвен технически проект. Като водещ специалист в своята област, ние сме компанията, която ще ви гарантира безупречна и дългосрочна работа на всеки компонент на конфигурацията.