bariera-ladyПътна бариера Lady

Едно отлично паркинг решение за различни по площ и натовареност обекти на престижната марка Beninca. Пътна бариера Lady е разработена да покрива проход с максимална дължина до 4.2 м и да работи безпроблемно при всякакви атмосферни условия. Можете да поръчате бариерата с оригинален иноксов корпус, а също и да заявите доставка на модел с корпус от неръждаема стомана. Относно монтажа и настройките на съоръжението, екипът на V-max Protect е винаги готов да ви окаже нужното съдействие. Това ще ви гарантира дългата и безпроблемна работа на паркинг бариерата.

Характеристики:

Пътна бариера Lady е модел, предназначен за интензивна експлоатация. Ако я използвате в зона с натоварено преминаване на автомобили, ще можете да се възползвате от нейната висока скорост на отваряне на рамото от едва 2.5 секунди. Този модел, както и останалите разработки на Beninca може лесно да бъде преобразуван в съоръжение с дясно или ляво рамо, в зависимост от индивидуалните нужди. Както всички продукти на марката и тук е напълно възможно използването на автономно аварийно захранване.

Бариерата може да се обезопаси допълнително с фотоклетки, а също и да се използват крайни изключватели с цел забавяне движението на рамото. Всички работни функции на съоръжението се избират индивидуално спрямо конкретните нужди и при необходимост могат лесно да се променят от контролния блок, разположен в горната част на бариерата.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):