Електромеханична бариера Eva.7Електромеханична бариера Eva.7

Електромеханичната бариера Eva. 7 на Beninca е разработена да покрие нуждите на обекти с по-голяма площ и широчина на прохода. Дължината на рамото достига до 7 метра, като при нужда върху гредата и корпуса могат да се монтират допълнително сигнални светлини за допълнителна надеждност и удобство при преминаване. V-max Protect не само ще ви предостави тази иновативна разработка, но и ще се заеме незабавно с нейното професионално монтиране във вашия обект. Готови сме да предложим и допълнително обезопасяване на бариерата с фотоклетки.

Характеристики:

Eva 7 е пригодена за работа при максимално натоварен трафик в обекти, в които е нужен строг контрол над преминаващите автомобили. Както болшинството разработки на Beninca, и тази електромеханична бариера разполага с амперметричен датчик за обезопасяване при среща с препятствия, както и с устройство за незабавно деблокиране.  Гредата при този модел позволява безпроблемно и надеждно балансиране.

При паркинг бариерата Eva.7 отварянето на рамото става за 8 секунди – оптимална скорост за тази дължина на гредата. Тук отново е възможно използването на бариерата като лява и дясна, както и работа с автономно захранване на батерии, в случай на аварии и прекъсване на захранването. Контролният блок е максимално достъпен за лесно програмиране и промяна на работните настройки.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):