2. Електромеханична бариера Eva.5Електромеханична бариера Eva.5

Електромеханичната бариера Eva5 е отлично решение за обекти с голяма натовареност, в които е нужен засилен контрол над преминаващите автомобили. Тя е пригодена да покрие цели 10 000 работни цикъла за едно денонощие, което я прави подходяща за платени паркинги и зони за паркиране към големи търговски обекти, административни сгради, летища, гари и т.н. За дългосрочната и безпроблемна работа на съоръжението ще се погрижи нашият екип, който ще ви предостави, монтира и настрои тази паркинг бариера на Beninca.

Характеристики:

Eva.5 може да покрие дължина на прохода до 5 метра, като при желание върху рамото и корпуса може да се монтира допълнително светлинна сигнализация, както и фотоклетки с цел обезопасяване. Скоростта на отваряне на рамото е 2.5 секунди, като е наличен и датчик, позволяващ бърза реакция при среща с препятствие. Разполага и с устройство за бързо деблокиране, което я прави изключително надеждна и сигурна.

При този модел бариера имаме максимално достъпен контролен блок, посредством който работните функции на бариерата могат да се избират и настройват предварително спрямо ситуацията и нуждите на конкретния обект. Както всички иновативни паркинг решения на Beninca и Eva.5 може да работи с автономно захранване на батерии, в случай на аварии и прекъсване на основното захранване. Съоръжението разполага с влагозащитен корпус, обезпечаващ работата при всякакви атмосферни условия.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):