бариера VE650

Бариера VE.650

Автоматизираната бариера VE.650 на Beninca е паркинг съоръжение от висок клас с възможност за безпроблемна дългосрочна работа при различни неблагоприятни условия. Тя е перфектното решение за зони с интензивен трафик и голяма площ на прохода. Такъв тип паркинг бариери са подходящи за места с платен престой, както и за паркинг зоните към големи търговски комплекси, административни сгради, летища, гари, спортни комплекси и др.

Характеристики:

Дължината на рамото, както се разбира от името на бариерата е 6.5 метра. То е задвижвано от компактен, но мощен двигател, гарантиращ продължителната работа на съоръжението, независимо от интензитета на експлоатация. Времето за отваряне на бариерата е 8 секунди – скорост, която напълно отговаря на сериозната дължина на гредата. V-max Protect е компанията, която ще ви предостави, монтира и настрои бариерата спрямо особеностите и нуждите на вашия обект.

При желание да постигнете максимална сигурност и да обезпечите бързо преминаване, бариерата може да бъде оборудвана с фотоклетки и устройство за аварийно деблокиране. Опцията за независимо захранване с батерии е налична и тук, като съветваме да се възползвате от тази възможност, защото тя ще осигури постоянна работа на бариерата при прекъсване на основното захранване. VE.650 разполага с вграден команден блок, чрез който се избират и предварително се задават работните настройки.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):