Бариера BL40

Бариера BL40Бариера BL40 е сред иновативните решения за контрол над трафика в строго обособени зони. С възможност да покрие значителен по площ периметър, това съоръжение е подходящо както за малки и средни производствени предприятия, така и за големи обекти като търговски центрове, административни сгради и места с обществено значение – спортни комплекси, гари, летища и др.

 • Идеална при нужда от затваряне на значително широк участък с една бариера
 • Модерен дизайн, отлично представяне
 • Пригодена за интензивно използване при всякакви условия, включително на открито
 • Автоматично отваряне на рамото при прекъсване на захранването
 • Възможност за промяна на посоката – ляво/дясно рамо
 • Рамо, съставено от 2 или 3 сегмента, влизащи един в друг

Тази бариера на Automatic Systems изпъква с изключително дългото си рамо. То е изработено от алуминиев профил и може да бъде съставено от два или три сегмента, влизащи един в друг с диаметър: 100 – 90 – 84 мм, когато входно-изходната точка е с дължина над 5 м. Когато се налага рамото да надвиши дължина от 7 м се използват кабели от поцинкована стомана.

За максимално безопасно използване е подсигурено автоматично отваряне на рамото при прекъсване на електрическото захранване. При нужда могат да се добавят LED трафик светлини на рамото или капака. Съоръжението разполага със защита срещу вандализъм при опити да се отвори вратата на корпуса или металния блок.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):