Бариера BL10

бариера BL 10Паркинг бариера BL10 е приспособление, подходящо за контрол на преминаващи лица и автомобили в обособени зони с нисък трафик. Предвид фактът, че това е ръчно управляема бариера, нейната цена и монтаж са максимално достъпни. Това съоръжение за контрол на достъпа е идеалното решение за обекти с по-малка площ и натовареност – малки жилищни и курортни комплекси, административни и промишлени сгради, търговски обекти и др.

Ръчната бариера BL10 е пригодена за външен монтаж. С изцяло влагозащитен галванизиран  корпус и влагоустойчиво рамо, безпроблемната ѝ работа е гарантирана при всякакви атмосферни условия. Всеки компонент от конструкцията на бариерата е пригоден за работа на открито, в това число и болтовете и гайките, изработени от неръждаема стомана.

Рамото на бариера BL10 е кръгло, изработено от лека алуминиева сплав с емайлирано покритие в бяло с червени светлоотразителни ленти. Съоръжението се предлага с две дължини на рамото, състоящи се от една или две секции, спрямо максималната дължина. Можете да закупите тази бариера с рамо, състоящо се от една секция с дължина от 3 до 5 метра и диаметър 80 мм. Другият вариант е рамо, състоящо се от две секции с дължина от 5 до 8 метра и диаметър: 60 – 80 мм.

Ръчна бариера BL10 притежава максимално опростен дизайн. Това благоприятства както лесното ѝ инсталиране и управление, така и лекото вдигане и сваляне дори при максимална дължина на рамото.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):