Бариера BL 47

Бариера BL 47Бариера BL 47 е поредната безупречна разработка на Automatic Systems, предназначена за контрол над трафика и ограничаване достъпа на неоторизирани превозни средства и лица в обособената зона. Съоръжението е пригодено за работа при средни по големина точки на достъп, като използваемата дължина рамото е 3 или 4 метра, с възможност за свободно преминаване респективно от 3.35 – 4.35 м.

Бариера BL 47 се предлага с метален корпус от огънати и заварени листи с дебелина 3 до 8 мм, като страничните и предни врати разполагат с периферен уплътнител и заключваща се ключалка, осигуряваща безпроблемен достъп до механизма. Наличен е също свалящ се горен капак с ключалка и ключ.

Тази бариера е оборудвана със солиден двигателен вал, задвижващ рамото с диаметър 50 мм, монтиран върху два лагера, смазани за целия период на експлоатация.Изходът на осите, фиксиран върху корпуса позволява лесно обръщане на бариерния модел – рамо от дясно или от ляво на корпуса, което предоставя четири конфигурации, като се вземе предвид и разположението на вратите.

Като допълнителни опции, бариера BL 47 предлага възможност за използване със стандартна или регулируема поддръжка на върха. Налична е също възможност за автоматично вдигане при прекъсване на захранването, както и добавяне на LED и трафик светлини върху рамото и тялото на бариерата. Моделът разполага със защита срещу вандализъм и опити за неправомерно преодоляване на съоръжението.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):