Бариера BL 46

Бариера BL 46BL 46 е сред иновативните разработки на Automatic Systems от серията BL 4 x. Различното при този модел е възможността за ограничаване преминаването не само на автомобили, но и на пешеходци в защитения периметър, дори при изключително голяма широчина на входно/изходната точка. Това е не просто бариера, а бързо вдигащ се портал, оборудван с монтирана върху рамото алуминиева сгъваща се ограда за повишен контрол  на достъпа.

Бариера модел BL 46 е разработена за места с интензивен трафик и много сурови условия. Тя разполага с метален корпус от плътна огъната и заварена ламарина и поцинковани вътрешни части с много дълъг работен живот. Наличен е задвижващ вал за рамото с диаметър 50 мм, монтиран върху два лагера, смазани за целия период на работния им живот.

Изходът на оста, централизиран върху тялото осигурява лесна инверсия на бариерния модел – ляво или дясно стоящо рамо, спрямо корпуса, което, също така дава възможност за четири конфигурации на положението на вратите. Бариера BL 46 се отличава с бързо и гладко движение, като силният въртящ момент дава възможност за издигане дори при максимално дълго рамо, оборудвано с тежки или голям брой аксесоари.

Бариерата е защитена срещу вандализъм и опити за неправомерно преодоляване, като корпусът е пригоден да защитава вътрешните компоненти дори при удар от автомобил. Налично е заключване на рамото, интегрирано в корпуса, както и възможност за автоматично отваряне при прекъсване на захранването.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):