Бариера BL 44

Бариера BL 44Бариера BL 44 е сред последните разработки на Automatic Sistems. Както цялата серия BL4 х, така и този модел се отличава с изключителна дължина на рамото и много високо ниво на сигурност. Съоръжението е способно да затвори изключително широки участъци, което го прави идеално решение за индустриални зони, големи промишлени предприятия и други обекти, където е нужен строг контрол над преминаващите автомобили.

BL 44 е супер здрава бариера, която е също така надеждна и оборудвана с мощни механизми, способни да се противопоставят на вандалски прояви и опити за неправомерно преодоляване. Препоръчваме ги на всички обекти, където е необходимо да се повиши степента на сигурност и ограничи достъпът на неоторизирани лица и автомобили в охраняваната зона. Предлага се заедно с допълнителни аксесоари, като трафик светлини, заключващ механизъм на корпуса и др.

Бариера BL 44 разполага със здрав метален корпус, разработен да защитава отделните компоненти дори при удар от автомобил. Ако ви е нужна бариера с изключително дълъг работен живот, лесна за инсталиране и с минимални изисквания по отношение на поддръжката, този модел е идеалното решение.

Както останалите модели от серията, и BL 44 предлага бързо и гладко отваряне и затваряне при къс и среден обсег на подсиленото рамо с овално сечение. Заложена е опция за автоматично отваряне при прекъсване на захранването, както и опционално заключване на рамото, интегрирано в корпуса.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):