Бариера BL 43

Бариера BL 43Бариера BL 43 е специално разработена за обекти, в които е нужен засилен контрол над автомобилите с право на преминаване и престой, а също и ограничаване достъпа на лица без право да навлизат в охраняваната зона. Това е модерна, масивна и надеждна бариера, отличаваща се с невероятна здравина и устойчивост на всякакви външни фактори – атмосферни и механични въздействия.

BL 43 е защитена срещу вандализъм и опити за неправомерно преодоляване. Тя разполага с масивна метална конструкция, изработена от огънати и заварени листове с дебелина от 3 до 8 мм, а също и със странични и челни врати с уплътняваща връзка и заключване, осигуряващо лесен достъп до механизма с две възможни конфигурации за инсталиране.

Съоръжението е снабдено с централно рамо с овално сечение и усилена секция с размери 175 х 100 мм, изработено от алуминий, боядисано в бели и червени райета. Наличен е и твърд, задвижващ рамото вал с диаметър 50 мм, монтиран върху два лагера, подсигурени със смазка, която е напълно достатъчна за целия им експлоатационен живот.

Bl 43 е идеалното решение за обекти, в които е необходим сигурен затворен достъп и управление на трафика, без никаква възможност за манипулиране и умишлено повреждане. По желание на клиента може да се интегрира допълнителна заключваща система, която да забрани достъпа на неоторизирани лица към вътрешността на обособената зона. Минимално време за отваряне/затваряне е 3.5 секунди, като е възможно допълнително регулиране от контролния панел.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):