Автоматично акумулаторно антипаркинг устройство CWZSE-ES

Автоматично акумулаторно антипаркинг устройство CWZSE-ES

Анти-паркинг устройство CWZSE-ES ефективно предпазва от злоупотреба или заемане на Вашето паркомясто. То е отличен помощник за паркинг управление в жилищни комплекси, търговски центрове, хотели, офиси и други. Анти-паркинг устройство CWZSE-ES е снабдено с мощна и издържлива акумулаторна батерия (6 V, 7 Ah) и се контролира изключително лесно, чрез включеното в комплекта дистанционно управление (обхват около 15 м).

Анти-паркинг устройството издържа натиск до 300 кг при свалено състояние. Когато CWZSE-ES е в легнало или изправено положение, само собственикът на системата може да прави промяна в положението. CWZSE-ES е с ниво на защита IP65, което напълно предотвратява навлизането на прах и вода. Ако батерията е слаба или изтощена стоперът може ръчно да се премести, благодарение на включения в комплекта ключ.

Електрическото захранване се изключва автоматично при наличие на външни сили, непозволяващи повдигане или сваляне на рамото. Устройството е снабдено с индикаторна лампа, която сигнализира при недостатъчен заряд на батерията. Основата на устройството е заземена и защитена с голям външен капак.

Капакът може да се отваря само от потребителя, чрез ключа за защита срещу кражба. Комплектът включва устройство CWZSE-ES, батерия, зарядно устройство, 2 броя дистанционни управления, 2 ключа за сигурност, 3 броя анкери, 3 броя дистанционери и инструкция за монтаж и експлоатация.

Характеристики:

 • Тегло: 8.0 кг.
 • Материал: метал
 • Цвят: жълт
 • Дължина: 38 см
 • Ширина: 46 см
 • Височина: 32 см

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на антипаркинг устройство за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):