Автоматични боларди RB 60 и RB 80

Автоматични боларди RB 60 и RB 80Двата модела мобилни препятствия RB 60 и RB 80 са разработени за голям брой приложения. Те са удобно и достъпно решение за ограничаване на достъпа на автомобили и пешеходци, като изборът на работа се избира спрямо нуждите и особеностите на всеки отделен обект. Във вдигната позиция болардите изпълняват функция на препятствие за автомобилите, без да ограничават пешеходното преминаване. В свалена позиция остават скрити, осигурявайки свободен достъп за превозни средства.

И двата автоматични боларда RB 60 и RB 80 се отличават с дискретен и стилен дизайн, така че да не понижават естетическата стойност на обектите, в които се използват – престижни сгради или оживени градски райони. Съоръженията за контрол на достъпа, тип боларди притежават изключителна здравина и устойчивост със способност да издържат дори на по-леки удари. И двата модела са разработени за дългосрочно и интензивно използване с възможност да бъдат прибирани, когато преминаването в зоната е напълно свободно.

Мобилните препятствия са с диаметър от 275 мм със стоманен корпус с дебелина 6 мм и покритие от неплъзгащ се алуминий. Височината им от земята е 600 или 800 мм, като е налична двойна бяла отразяваща лента в горната част на всяко от съоръженията. Автоматично издигащите се препятствия RB 60/80 са пригодени за контрол на достъпа до обекти, податливи на опити за непозволено проникване. Подходящи за всяка точка, където е желателно да се възпрепятства движението, без да се ограничава достъпът на пешеходци. В градска среда имат предимството да бъдат напълно невидими, благодарение на способността си да се снижават.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на болард за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):