Автоматична бариера BL15

Автоматична бариера BL15 Автоматична бариера BL15 е перфектно решение за осигуряване на надежден контрол над преминаващите автомобили в обособени райони. Характерни свойства за този модел са високата скорост на отваряне, максимална надеждност при работа и лесно управление. Благодарение на директното управление на рамото, грешните отваряния и затваряния са напълно избегнати.

BL15 е идеална за въвеждане на строг пропускателен режим в:

 • Административни учреждения и обществени сгради
 • Търговски центрове и индустриални зони
 • Болнични заведения и училища
 • Частни имоти и жилищни комплекси
 • Места за платен престой на автомобили
 • Производствени предприятия, складове и др.

Съоръжението е подходящо за всякакви обекти с различно обособена посока на преминаване. BL15 разполага с опция за обръщане на рамото в лява и дясна посока на отваряне, а също и с автоматичен мониторинг при аварии. Бариерата позволява лесно преминаване от автоматичен в ръчен режим на работа. Сред работните ѝ функции е поддържане на позицията на рамото при прекъсване на електроподаването. Наличен е бутон с функция Отвори-Затвори-Спри.

Бариерата е пригодена за работа при всякакви атмосферни условия на открито. Това е не само изгодно, но и дълготрайно решение за контрол на преминаване и престой на превозните средства. Съоръжението разполага с термостатичен нагревател, обезпечаващ безпроблемното отваряне и затваряне при много ниски температури – до -45˚С. Конструкцията се състои от анодизиран алуминий  с алуминиева основа.

При инсталация се следват инструкциите за подготовка на терена, осигуряване на захранване и евентуално окабеляване към външни периферни устройства.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на бариера за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):