антипаркинг устройствоАнтипаркинг устройство VE.SOR

Beninca се е погрижила и за вашето запазено място за паркиране. VE.SOR е модерно, качествено и функционално антипаркинг устройство, което ще ви помогне да решите проблема с неправомерното паркиране – често срещано явление в големите градове, индустриалните зони, пред входа на по-малките търговски обекти и др. V-max Protect може да ви предостави още днес тази иновативна разработка във вариант с автоматично или ръчно управление.

Характеристики:

Антипаркинг съоръжението VE.SOR е компактно и лесно за управление устройство. Със здрав неръждаем корпус, то може да се използва безпроблемно в открити пространства при всякакви атмосферни условия. Модерната разработка на Beninca позволява максимално лесен и бърз монтаж и дългосрочна безпроблемна работа дори при интензивна употреба.

Автоматиката за запазване на парко места на Beninca е разумен избор за хората, които търсят надеждно, ефективно и изгодно решение. Устройствата от тази серия работят при минимална консумация на електроенергия, като е възможно да се обезпечи и автономно захранване на батерии, гарантиращо, че съоръжението ще продължава да изпълнява основната си функция и при временно прекъсване на основното захранване от електрическата мрежа.

Моделът се предлага в автоматичен и ръчен вариант, така че да отговори на нуждите и възможностите на възможно най-голям брой потребители. При въпроси и колебания, екипът на V-MAX Protect ще ви насочи към най-подходящото за вас решение.

Имате нужда от помощ при избора и монтажа на антипаркинг устройство за контрол на достъпа? Свържете се с нас!

    Вашето име (задължително):

    Вашият телефон (задължително):

    Запитване (задължително):