Автоматични паркинг бариери

Добре познатите ни бариери с повдигащо се рамо представляват механичен ограничител. Те спомагат въвеждането на пълен пропускателен контрол при зони от обекти и терени със специално предназначение. Какво прави класическата бариера?

Съоръжението ограничава и проследява поток от преминаващи лица. Преди пропускът на лице към сграда или помещение, се изисква идентификацията му, което ограничава напълно достъпът на нежелани посетители. Тези механизми са сред най-предпочитаните устройства в системите за контрол на достъп и сигурност, което е причината за засилен интерес към работата и пазарните им цени.

бариера на изгодна цена

Къде се използват

паркинг бариера

Фирмата ни осигурява най-модерните и високотехнологични решения за контролиран достъп на сгради, и открити пространства и съоръжения. Разполагаме с разработки с много широко приложение:

 • За паркинг;
 • Жилищни кооперации със специален пропускателен режим;
 • Производствени и индустриални помещения и складове;
 • Търговски, спортни и хотелски комплекси;
 • Спортни площадки и съоръжения;
 • Обществени и административни учреждения;
 • Офис и бизнес сгради
 • Метростанции;
 • Болници;
 • Паркове;
 • И много други.

Старомодните устройства с ръчно повдигане на рамото, отстъпиха място на автоматичната бариера. Ефективността на съвременните автоматични бариери няма да е толкова голяма, ако тя не е професионално монтирана и въведена в експлоатация. Нашата фирма предоставя отлични услуги за всеки етап от инсталиране, както и поддръжка по време на експлоатация.

Предлаганите от фирмата ни охранителни системи и детайли са изненадващо добри разработки на световноизвестни производители. От класически механизъм, до автоматична бариера с дистанционно управление – предлагаме всякакъв тип преградни съоръжения, за особеностите на всеки обект.

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Бариерите като част от контрол на достъп

  бариера за паркингФирмата ни изгражда охранителни системи с помощта на световноизвестни технологични разработки. Те позволяват интегриране и взаимодействие с всякакъв тип механизми за контрол на достъпа – картови четци, биометрични терминали, чипове и кодиращи устройства. Това ги превръща в самостоятелна охранителна система от висока класа.

  Екипът ни е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в проектиране на контролиран достъп и монтаж на съоръжения за преграда. Класическите бариери за паркинг и за други входно-изходни пунктове са основна част от цялостната конфигурация – елементът, който отговаря за ограждението.

  Ние изграждаме единствено ефективни завършени решения, които изключват всякакво съмнение относно качеството на системата за защита. Освен че предлагаме първокласни продукти, подбираме най-подходящите сред тях за параметрите и разположението на вашият обект и терен, изграждайки ги според най-актуалните технически инструкции.

  Класически или автоматизиран тип бариера за паркинг – с изборът на нашите продукти, рисковете от пропуски в охранителните пунктове отпадат. Фирмата ни осигурява и цялостна услуга по монтаж, поддръжка и ремонт, която спестява средства и създава усещане за спокойствие в обект. Изключително изгодни за бариери цени, съчетани с отлично качество на изработка, които ще се съхранят в продължение на дълги години – такава оферта е добра причина да предпочетете нас!

  Видове, цени и материал на изработка

  автоматични бариериФирмата ни предлага вносни автоматична и паркинг бариера за обществени, административни и частни сгради и съоръжения, с необходимост от повишено внимание към преминаващи лица и превозни средства. Тези висококачествени механизми изграждат системи за контролиран достъп, които функционират достатъчно ефективно в открити и закрити пространства.  Модерните разработки допускат свързване към различни, за повече прозрачност и контрол.

  Каталогът ни разполага с разнообразие от автоматични бариери с цени, по-достъпни от преобладаваща част от продуктите на пазара. Те са изключително подходящи за външен монтаж, с цел контролиран достъп на преминаващите лице през паркинги и места с висока обществена посещаемост.

  Външните ни съоръжения са създадени за изключително интензивна работа, при много високи температурни амплитуди. Изработени от неръждаеми метални сплави и оборудвани с реверсивен асинхронен двигател, дори и продукти с дългите рамене  се задвижват за около 5 секунди.

  Селекцията е предвидила и най-подходящите устройства за вътрешен монтаж:  инфрачервени бариери с различна височина и брой фотоклетки. Най-високите модели сред тях надвишават нормален човешки ръст, и са предназначени за обекти с повишена степен на охрана. Оттук можете да изберете инфрачервени бариери с цени, по-изгодни от мнозина други пазарни предложения.

  Специално с цел лесната им експлоатация, предлаганите от нас бариери за паркинг с изключително изгодни цени, се контролират и с помощта на механичен редуктор, работещ с балансираща пружина. Конструкцията е проектирана с цел безопасна и бърза реакция при инцидентно изключване на захранването: тогава раменете се отключват чрез секретен ключ, преминавайки към ръчен пропускателен режим.

  Високофункционалната преграда се отличава с качествени работни опции:

  • Осигурен достъп с магнитни карти.;
  • Управление на няколко вида автоматики само с едно дистанционно;
  • Пешеходно пропускане;
  • Персонален и уникален код за всяка автоматика.

  Фирмените паркинг бариери с цени под средните за този тип устройства, са изработени според всички съвременни стандарти за качество и безопасност. Функционалността им е еднакво висока и при най- критични атмосферни условия, минусови температури, големи амплитуди и дори липса на електрически ток. Част от най-функционалните ни модели се отличават със собствено захранване. Към него се обвързва и налична програма за проследяване на събития и посетители.

  От кой тип се нуждае вашият обект

  бариера на изгодна ценаНовите бариери с цена, подходяща за всеки бюджет, са класифицирани в няколко секции. Те се различават по скорост на отваряне, интензитет на работа и дължина на рамената. Въпреки че всеки обект се стреми към перфектно работеща бариера с цена под средната, повечето обекти се насочват към известните производители, които обещават и повече качество, докато доста потребители продължават да разчитат на бюджетни решения.

  Доброто съотношение на бариера за паркинг и цена се случва след професионална оценка и консултация. Ако се чудите какви са условията, на които трябва да отговаря тя, нашият екип ви предлага няколко насочващи въпроси:

  • Натовареност на охранявания обект;
  • Площ;
  • Използват ли се допълнителни системи за контрол на достъпа;
  • Преминаването с електронно отключване ли се случва– магнитни карти, чипове и др.;
  • Бариерата има ли вграден терминал за самотаксуване;

  Автоматизираните прегради и решението за икономия не е особено добра комбинация. Моделът и конструкцията на механизма са решаващи при покупка, тъй дългата експлоатация е важна за всеки контролно-пропускателен пункт. Възможността да подберете най-ефективното устройство е два пъти по-голяма, ако се доверите на компетенциите на специалист.

  Автоматичната бариера с високо качество отговаря на редица параметри. Тя  работи под високоинтензивно натоварване – всяка преграда се задейства на пълни обороти в пикови моменти, като осигурява до 500 цикъла за 24 часа. Качествените модели показват скорост за отваряне на 90˚ – от 3 до 5 секунди и работят при липса на електрически ток, използвайки външен или вграден UPS. Те имат изходи за монтаж на светлинна сигнализация, монтирана върху рамото, а теглото се различава според особеностите на всеки отделен обект.

  Автоматичните модели отговарят на задължителна техническа спецификация. Тя се състои от определени параметри, различни за всеки модел: захранващо напрежение към контролера, напрежение на мотора след контролера, заряд в периферното окабеляване след контролера, захранващ кабел, брой фотоклетки и нормално захранващо напрежение към бариерата – 230 V AC. Изберете класическа, паркинг или инфрачервена бариера според последните стандарти за качество!

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ Каква дължина на рамото да избера за своята бариера❓

  Дължината на рамото на всяка паркинг бариера се определя на база ширината на прохода, който тя ще затваря. В някои случай е нужно да се блокира целия проход (например в предприятия), а в други, като жилищни сгради е желателно да се остави свободна зона (обикновено 1м) за пешеходно преминаване. Раменете на бариерите варират от 2, 3, 4, 5, 6, 8 и 12 метра. Обърнете внимание, че при дължина на рамото от 4 м или повече е необходимо да се постави опора, върху която то да се спусне.

  ✅ Какво е „интензитет” на бариерата❓

  Това е условна стойност, която показва честотата (интензитета) на използването на бариерата. Обикновено интензитетът е посочен като процент в една от следните стойности: 30%, 50%, 70%, 80%, 100%. Най-високото ниво на използване е 100%, такива бариери се използват в големите предприятия, складови бази и платени паркинги, където е предвиден тежък трафик. Колкото по-голям е интензитетът, толкова по-скъпа е бариерата.

  ✅ Какво представляват фотоклетките❓

  Фотоклетките са важен елемент, гарантиращ безопасността при преминаване. Състоят се от два идентични като размер блока – предавател и приемник. Функцията на фотоклетките е следната: ако по някаква причина преминаваща кола е спряла в обхвата на спускане на рамото при отворена бариера, то докато каросерията на автомобила е в зоната на действие на фотоклетките, рамото на бариерата няма да се спусне и следователно не може да повреди автомобила.