Автоматични паркинг бариери

Добре познатите ни бариери с повдигащо се рамо представляват механичен ограничител. Те спомагат въвеждането на пълен пропускателен контрол при зони от обекти и терени със специално предназначение. Какво прави класическата бариера?

Съоръжението ограничава и проследява поток от преминаващи лица. Преди пропускът на лице към сграда или помещение, се изисква идентификацията му, което ограничава напълно достъпът на нежелани посетители. Тези механизми са сред най-предпочитаните устройства в системите за контрол на достъп и сигурност, което е причината за засилен интерес към работата и пазарните им цени.

бариера на изгодна цена

Къде се използват

паркинг бариера

Фирмата ни осигурява най-модерните и високотехнологични решения за контролиран достъп на сгради, и открити пространства и съоръжения. Разполагаме с разработки с много широко приложение:

 • За паркинг;
 • Жилищни кооперации със специален пропускателен режим;
 • Производствени и индустриални помещения и складове;
 • Търговски, спортни и хотелски комплекси;
 • Спортни площадки и съоръжения;
 • Обществени и административни учреждения;
 • Офис и бизнес сгради
 • Метростанции;
 • Болници;
 • Паркове;
 • И много други.

Старомодните устройства с ръчно повдигане на рамото, отстъпиха място на автоматичната бариера. Ефективността на съвременните автоматични бариери няма да е толкова голяма, ако тя не е професионално монтирана и въведена в експлоатация. Нашата фирма предоставя отлични услуги за всеки етап от инсталиране, както и поддръжка по време на експлоатация.

Предлаганите от фирмата ни охранителни системи и детайли са изненадващо добри разработки на световноизвестни производители. От класически механизъм, до автоматична бариера с дистанционно управление – предлагаме всякакъв тип преградни съоръжения, за особеностите на всеки обект.

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):

  Бариерите като част от контрол на достъп

  бариера за паркингФирмата ни изгражда охранителни системи с помощта на световноизвестни технологични разработки. Те позволяват интегриране и взаимодействие с всякакъв тип механизми за контрол на достъпа – картови четци, биометрични терминали, чипове и кодиращи устройства. Това ги превръща в самостоятелна охранителна система от висока класа.

  Екипът ни е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в проектиране на контролиран достъп и монтаж на съоръжения за преграда. Класическите бариери за паркинг и за други входно-изходни пунктове са основна част от цялостната конфигурация – елементът, който отговаря за ограждението.

  Ние изграждаме единствено ефективни завършени решения, които изключват всякакво съмнение относно качеството на системата за защита. Освен че предлагаме първокласни продукти, подбираме най-подходящите сред тях за параметрите и разположението на вашият обект и терен, изграждайки ги според най-актуалните технически инструкции.

  Класически или автоматизиран тип бариера за паркинг – с изборът на нашите продукти, рисковете от пропуски в охранителните пунктове отпадат. Фирмата ни осигурява и цялостна услуга по монтаж, поддръжка и ремонт, която спестява средства и създава усещане за спокойствие в обект. Изключително изгодни за бариери цени, съчетани с отлично качество на изработка, които ще се съхранят в продължение на дълги години – такава оферта е добра причина да предпочетете нас!

  Видове, цени и материал на изработка

  автоматични бариериФирмата ни предлага вносни автоматична и паркинг бариера за обществени, административни и частни сгради и съоръжения, с необходимост от повишено внимание към преминаващи лица и превозни средства. Тези висококачествени механизми изграждат системи за контролиран достъп, които функционират достатъчно ефективно в открити и закрити пространства.  Модерните разработки допускат свързване към различни, за повече прозрачност и контрол.

  Каталогът ни разполага с разнообразие от автоматични бариери с цени, по-достъпни от преобладаваща част от продуктите на пазара. Те са изключително подходящи за външен монтаж, с цел контролиран достъп на преминаващите лице през паркинги и места с висока обществена посещаемост.

  Външните ни съоръжения са създадени за изключително интензивна работа, при много високи температурни амплитуди. Изработени от неръждаеми метални сплави и оборудвани с реверсивен асинхронен двигател, дори и продукти с дългите рамене  се задвижват за около 5 секунди.

  Селекцията е предвидила и най-подходящите устройства за вътрешен монтаж:  инфрачервени бариери с различна височина и брой фотоклетки. Най-високите модели сред тях надвишават нормален човешки ръст, и са предназначени за обекти с повишена степен на охрана. Оттук можете да изберете инфрачервени бариери с цени, по-изгодни от мнозина други пазарни предложения.

  Специално с цел лесната им експлоатация, предлаганите от нас бариери за паркинг с изключително изгодни цени, се контролират и с помощта на механичен редуктор, работещ с балансираща пружина. Конструкцията е проектирана с цел безопасна и бърза реакция при инцидентно изключване на захранването: тогава раменете се отключват чрез секретен ключ, преминавайки към ръчен пропускателен режим.

  Високофункционалната преграда се отличава с качествени работни опции:

  • Осигурен достъп с магнитни карти.;
  • Управление на няколко вида автоматики само с едно дистанционно;
  • Пешеходно пропускане;
  • Персонален и уникален код за всяка автоматика.

  Фирмените паркинг бариери с цени под средните за този тип устройства, са изработени според всички съвременни стандарти за качество и безопасност. Функционалността им е еднакво висока и при най- критични атмосферни условия, минусови температури, големи амплитуди и дори липса на електрически ток. Част от най-функционалните ни модели се отличават със собствено захранване. Към него се обвързва и налична програма за проследяване на събития и посетители.

  От кой тип се нуждае вашият обект

  бариера на изгодна ценаНовите бариери с цена, подходяща за всеки бюджет, са класифицирани в няколко секции. Те се различават по скорост на отваряне, интензитет на работа и дължина на рамената. Въпреки че всеки обект се стреми към перфектно работеща бариера с цена под средната, повечето обекти се насочват към известните производители, които обещават и повече качество, докато доста потребители продължават да разчитат на бюджетни решения.

  Доброто съотношение на бариера за паркинг и цена се случва след професионална оценка и консултация. Ако се чудите какви са условията, на които трябва да отговаря тя, нашият екип ви предлага няколко насочващи въпроси:

  • Натовареност на охранявания обект;
  • Площ;
  • Използват ли се допълнителни системи за контрол на достъпа;
  • Преминаването с електронно отключване ли се случва– магнитни карти, чипове и др.;
  • Бариерата има ли вграден терминал за самотаксуване;

  Автоматизираните прегради и решението за икономия не е особено добра комбинация. Моделът и конструкцията на механизма са решаващи при покупка, тъй дългата експлоатация е важна за всеки контролно-пропускателен пункт. Възможността да подберете най-ефективното устройство е два пъти по-голяма, ако се доверите на компетенциите на специалист.

  Автоматичната бариера с високо качество отговаря на редица параметри. Тя  работи под високоинтензивно натоварване – всяка преграда се задейства на пълни обороти в пикови моменти, като осигурява до 500 цикъла за 24 часа. Качествените модели показват скорост за отваряне на 90˚ – от 3 до 5 секунди и работят при липса на електрически ток, използвайки външен или вграден UPS. Те имат изходи за монтаж на светлинна сигнализация, монтирана върху рамото, а теглото се различава според особеностите на всеки отделен обект.

  Автоматичните модели отговарят на задължителна техническа спецификация. Тя се състои от определени параметри, различни за всеки модел: захранващо напрежение към контролера, напрежение на мотора след контролера, заряд в периферното окабеляване след контролера, захранващ кабел, брой фотоклетки и нормално захранващо напрежение към бариерата – 230 V AC. Изберете класическа, паркинг или инфрачервена бариера според последните стандарти за качество!

  Автоматичните паркинг бариери са предназначени за контрол над преминаването на автомобили на територията на индустриални предприятия, бизнес центрове, вилни селища, жилищни комплекси, паркинги и други обекти. Внедряването на такова съоръжение изисква намесата на професионалист, какъвто е нашата компания. Предлагаме широка гама паркинг бариери, чиято надеждност и ефективност са гарантирани чрез множество тестови изпитания.

  Бариерите, които ще получите от нас се отличават с висока производителност, висока скорост на отваряне на рамото и максимална стабилност, гарантираща безпроблемна работа на открито при всякакви атмосферни условия. Бариерите, предоставени и инсталирани от нашата компания притежават високоефективен серво мотор, опростена и надеждна конструкция, устойчив на висока температура контролен панел, модерен дизайн на интерфейса, привлекателна визия и устойчиво на удар рамо.

  Част от нашите доволни клиенти

  ✅ Каква дължина на рамото да избера за своята бариера❓

  Дължината на рамото на всяка паркинг бариера се определя на база ширината на прохода, който тя ще затваря. В някои случай е нужно да се блокира целия проход (например в предприятия), а в други, като жилищни сгради е желателно да се остави свободна зона (обикновено 1м) за пешеходно преминаване. Раменете на бариерите варират от 2, 3, 4, 5, 6, 8 и 12 метра. Обърнете внимание, че при дължина на рамото от 4 м или повече е необходимо да се постави опора, върху която то да се спусне.

  ✅ Какво е „интензитет” на бариерата❓

  Това е условна стойност, която показва честотата (интензитета) на използването на бариерата. Обикновено интензитетът е посочен като процент в една от следните стойности: 30%, 50%, 70%, 80%, 100%. Най-високото ниво на използване е 100%, такива бариери се използват в големите предприятия, складови бази и платени паркинги, където е предвиден тежък трафик. Колкото по-голям е интензитетът, толкова по-скъпа е бариерата.

  ✅ Какво представляват фотоклетките❓

  Фотоклетките са важен елемент, гарантиращ безопасността при преминаване. Състоят се от два идентични като размер блока – предавател и приемник. Функцията на фотоклетките е следната: ако по някаква причина преминаваща кола е спряла в обхвата на спускане на рамото при отворена бариера, то докато каросерията на автомобила е в зоната на действие на фотоклетките, рамото на бариерата няма да се спусне и следователно не може да повреди автомобила.