Всеки един е наясно с това, че сигурността заема фундаментално място в живота ни. Без нейното присъствие, съществуването ни би се оказало твърде рисково. Живеем в дни, в които кражбите, обирите и неблагочестивите деяния са често срещано явление. Именно поради тази причина, все по-голяма част от собствениците на различни имоти, залагат на електронно заключване на врати с чип .

Заключване с чип – мерки за сигурност или чиста формалност?

Заключване с чипМнението на специалистите, относно този въпрос, е абсолютно единодушно. Всеки един от тях застава зад тезата, че сигурността, която бихте могли да си осигурите в жилищата, е дело на това устройство. То може да бъде поставено на всяка една врата. Достатъчно е да бъде качествено монтирано от екип професионалисти, които да ви гарантират дълъг живот на експлоатация. Това е едно от изискванията, спрямо потребителите у нас и по света.

Наемането на жива охрана, системите за видеонаблюдение и останалите иновативни технологии, също допринасят за вашата безопасност, но те не биха могли да бъдат толкова ефективни, колкото заключването с чип. То дава достъп само на онзи, който притежава нужното устройство, за да си осигури преминаване до даден обект.

Логичното умозаключение на хората се базира на твърдението, че ако през входната врата бъдат допускани само онези, които притежават чип, с който да отключат „портите“, то в дома им не биха нахлули, така наречените „неканени гости“. За огромна радост, това е точно така. Именно поради тази причина вие бихте могли на сто процента да разчитате на иновациите, покорили пазара през последните няколко години.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Каква е основната идея на това устройство?

Най-общо казано, в двора ви не се допускат лица, които не разполагат със съответния отключващ чип. При монтирането на устройството се копират точно определен брой, който да принадлежи на конкретните личности. Така, всеки един, непритежаващ „пособието“, ще остане от външната страна на вратата. Произхождайки от това, следва да отбележим, че кражбите и неблагодеянията значително биха могли да намалят.

Тази система ви дава куп възможности. Една от които е обвързана с лесната й експлоатация. Вашето отключване и заключване се оказва детска игра. Не е необходимо четецът да разпознава част от тялото ви и какво ли не още. След доближаване на устройството до него, вие чувате съответния сигнал, придружен с отваряне на входната врата.

Често такъв тип технологии намират широко приложение в асансьорите. Така монтирани, те не позволяват осъществяването на детски игри. Децата нямат възможността да се „возят“ из между етажите, тогава, когато вие изпитвате спешна нужда от средството за придвижване във вашия вход. Освен това, тази система съдържа още една основна идея. Бихте могли от вътрешната страна на вратата да отваряте без ключ, което превръща връзката отключващи устройства в излишно средство.

Цялата тази гама от предимства и привилегии, които ви се предоставят срещу скромно заплащане, автоматично улеснява живота ви. Паралелно с това го насища с по-голяма сигурност и безопасност. Всеки един свободен гражданин притежава възможността да опази семейството и имуществото си от недоброжелатели, след като се оборудва, по най-бързия начин, със заключване с чип. Сигурно решение за всеки ден.