заключващи механизми за pvc дограма Болшинството от нас са собственици на жилища, офиси или търговски помещения, на които се налага ежедневно да обмислят нови методи за защита срещу неправомерно проникване от страна на крадците. Докато почти всички ние сме вложили не малко средства и усилия, за да подсилим входните врати, то малцина са били достатъчно далновидни да се подсигурят и със заключващи механизми за PVC дограма.

Истината е, че крадците вече се насочват директно към прозорците, знаейки че входните врати са подсилени с допълнителни антивзлом защити – електронни заключвания, алармени системи и дори камери. Колко от нас осъзнават нуждата от качествена анти-взлом защита за дограма, обаче? Броят на обирите, извършени именно чрез проникване през незащитени прозорци доказва, че трябва да помислим сериозно в тази посока.

Скъпо и сложно решение ли е секюрити обковът за PVC дограма?

Истината е, че защитите за дограма са напълно достъпни, а добрата новина е, че могат да монтират и допълнително върху повечето видове профили. Разбира се, най-добре е самата дограма да бъде изработена с предварително залегнали противовзломни защити, за да се избегне последващото напасване на секюрити системите към наличните профил и стъклопакет на дограмата, но за радост повечето заключващи механизми за PVC дограма са приложими към почти всички съвременни разработки.

Относно цените на анти-взлом механизмите можем да кажем, че те са напълно достъпни за всеки, който има достатъчно ценности, нуждаещи се от опазване. Както самите заключвания, така и тяхното монтиране са на съвсем разумни цени, а в същото време дават едно невероятно усещане за сигурност и спокойствие.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Какво представляват?

Разглеждайки иновациите при противовзломните заключващи механизми за PVC дограма, можем да видим различни опции. В зависимост от големината на всеки отделен прозорец, могат да се осигурят до 16 точки на заключване, посредством метални секюрити насрещници, интегрирани надеждно в армиращия профил на дограмата.

Всяка заключваща точка притежава свойството да издържа на натиск със сила 1.5 тона, а дръжката е защитена от разпробиване и отваряне през брава-мартината посредством допълнителна магнезиева плочка. Вграденият в дръжката ключ е изключително важен, тъй като предотвратява възможността за нейното задвижване отвън след пробив през профила или стъклопакета на дограмата. С качествена анти-взлом защита трябва да разполага всеки рисков прозорец, особено тези на първите етажи.