видеонаблюдение от дахуа

Китайската марка Dahua е сред утвърдените лидери в производството на дигитални системи за видеонаблюдение. Това, което ни дава право да ги препоръчваме смело на всички свои клиенти е не само високото качество на предлаганата от камерите резолюция, но и възможността да получат едно унифицирано решение, приложимо към всеки обект на много изгодни цени. Всъщност, Dahua Technology предлага завършени видеоохранителни решения, включващи HiRes (висока резолюция) камери и достъпен като цена дигитален запис.

Кои са предимствата на продуктите с марка Дахуа?

IP камерите на Дахуа са вероятно най-доброто решение за видеонаблюдение, контрол и охрана, предлагано в момента. Огромен техен плюс е възможността, обработката на видеоизображението, прекъсванията и компресията да се извършват в самата камера. По този начин на изхода получаваме готов компресиран сигнал, който може да се насочи директно към LAN или интернет мрежата. Това позволява на системата да бъде децентрализирана, т.е. всяка камера може да се монтира самостоятелно, без нужда от компютър или друго устройство.

Друго важно предимство на дигиталните видеосистеми Dahua е записващата им функция. За да записвате сигнала от камерите не е нужно да инсталирате допълнителен софтуер, тъй като записите могат да се извършат на произволно място в WAN мрежата, мрежови диск или на персонален компютър. По този начин произволен брой камери могат да записват на едно устройство, а заснетото – да се свали и гледа от всяка мрежова точка, включително да се извърши преглед на записите директно от флашка, благодарение на вградения плеър.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Перфектно изображение, предоставено от Дахуа

Начинът, по който се обработва картината е много далеч от познатия ни досега принцип на PAL телевизията. Компанията Dahua наложи собствен метод на обработка, осигуряващ отлично качество на изображението, дори при наличие на неблагоприятни фактори, като пряка слънчева светлина, заслепяващи фарове, лазери и лампи. В подобни условия малко камери биха могли да предоставят качествена картина, а някои модели дори биха се повредили.

Заснемането при слаба осветеност е не само възможно за IP камерите на Dahua, но и максимално улеснено от собствения процесор и светлинен усилвател, вградени във всяка една камера. Освен тях, в камерите са вградени още микрофон, високоговорител, датчик за температура и сензор за движение.

Това им позволява да сигнализират при всяка промяна в обстановката – промяна в температурата, пожар, повишено ниво на шум и осветяване, преминаване в охраняваната зона и т.н. Информацията може да се изпрати към мобилно устройство или като електронно съобщение.

Високото качество и устойчивост на камерите се гарантира от промишления стандарт IP65, на който отговарят. Сензорите са херметизирани и температурно специализирани, така че да работят при температурен диапазон от -30 до +60˚С. Камерите, също така разполагат с вграден криптиращ алгоритъм, позволяващ безопасно предаване на сигнала по интернет мрежата. Dahua предлага камери с два обектива с 6 мегапикселова матрица, които могат да бъдат еднакви – 90 градусови или с различни обективи, гледащи в различни, предварително зададени посоки.

Системите за видеонаблюдение Dahua са чудесен пример за това колко съвършена може да бъде една видеохранителна система днес. Това, което ни задължава да ги препоръчваме на повечето свои клиенти е възможността с един готов комплект да се постигнат голям брой различни конфигурации, така че да се покрият изцяло нуждите на всеки един обект.

IP камери Dahua, на които трябва да обърнете внимание:

Dahua 2MP камераDahua 2MP Мини PTZ куполна камера

На тези от вас, които не искат да влагат крупни средства в IP PTZ камера, препоръчваме Dahua DS42212SN-HN (новият модел е SD42212T-HN), която е мини PTZ камера, предлагаща по-малко мощно 12x оптично увеличение. Тъй като общата консумация на енергия за тази Mini PTZ камера не е много висока, тя може да бъде захранвана от наличното ел. захранване или PoE + инжектор / PoE превключвател.

 

Dahua 3MP Mini Bullet камераDahua 3MP Mini Bullet мрежова камера IPC-HFW4300S

Камерите от серията Dahua Eco-Savy IP предлагат икономична консумация на енергия, за да бъдат екологични. Чрез използването на хардуерен дизайн с ниска консумация, общата консумация на електроенергия на камерата е по-малка от 5 вата, докато обикновената мини-булет 2-мегапикселова камера с инфрачервена подсветка, напр. IPC-HFW3200S (3-мегапикселовите камери са модернизирани до 4 мегапиксела) консумира приблизително 6 вата мощност.