Чрез настоящото видео можете сами да забележите разликата в работата на DAHUA SD6AE230F-HNI Starlight PTZ в нощен режим спрямо видео изображението, направено със сензора на Samsung S7. Видеото е заснето при пълен мрак с почти нулева видимост, като резултатът е отново отлично представяне на камерата на Dahua.

Starlight технологията е предпоставка за безупречната работа на куполните ptz камери на изгодни цени от марката Dahua. Представяйки мощно оптично увеличение и акуратно Pan/Tilt/Zoom изпълнение,  тази серия осигурява решение “всичко в едно” при видеонаблюдение на открито за различни по площ и предназначение обекти. Заедно с инфрачервеното Smart  осветление и технологията Starlight, камерата е перфектното решение за тъмни участъци с ниска степен на осветеност.

Серията съчетава day/night механичен IR cut филтър за най-високо качество на изображението при променливи условия на осветление през деня и True WDR за места с директна слънчева светлина или отблясъци. Като цяло, най-много суперлативи по отношение на своето представяне, този модел получава именно заради доброто си представяне при сложни условия на осветеност.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Starlight Technology

Благодарение на технологията Starlight на Dahua, тази камера е идеална за обекти с предизвикателни условия на осветление. Нейната перфектна работа при слаба светлина осигурява използваемо видео с минимум околна светлина. Дори при екстремни условия на слаба осветеност, Starlight Technology може да предостави детайлни цветни изображения, заснети в почти пълен мрак – 0.002 lux.

Широк динамичен обхват – WDR

Благодарение на вградената и водеща в индустрията WDR технология (широк динамичен обхват – wide dynamic range), ясните и живи изображения са гарантирани дори при най-интензивни условия на контраст на светлината. За обекти, в които са налице както ярки, така и много слаби светлинни условия, които се променят бързо, True WDR (120dB) оптимизира едновременно и двете – и ярките и тъмните области в картината, за да осигури използваемо видео по всяко време на денонощието и при всякакви моментни условия.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване