Всеки един се стреми към изграждане на защита и сигурност. Живеем в дни, в които опазване на неприкосновеността на имуществото е сложна задача, изискваща средства и добър подбор на технологии, които да гарантират това. Много административни и обществени сгради залагат на изработката и монтирането на турникет трипод. Това е устройство, осигуряващо перфектен контрол на достъпа над посетителите на дадения обект.

За обществени места турникит триподТурникет трипод – какво представлява тази технология?

Твърде разнообразни са решенията за сигурност в наши дни. Технологиите значително напредват и техните резултати са поразяващи и смайващи обществото у нас и по света. Едно от иновативните им създания е наречено „турникет трипод“. То позволява преминаването на само един човек за определен времеви цикъл. Всеки един от нас е срещал това устройство в метрото.

Тази система дава възможност за строго изваян контрол на потока от хора, които преминават през определени помещения в дадена административна, обществена или  търговска сграда. Освен това, със съдействието на този тип съоръжение се осъществява продажбата на билети в обществени места с платен достъп, като увеселителни паркове, гари, станции на метрото, стадиони и много други.

Този вид съоръжения се монтират и в много от големите заводи и предприятия. Те успяват да проследят работното време на персонала. По този начин собствениците съумяват да си водят подробен отчет за всеки един персонаж, който влиза и излиза от помещението, предназначено за извършване на конкретен вид дейност.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Трипод се използва на обществени места с интензивен, но неоторизиран предварително поток от посетители. Например метро станциите. Това е едно сигурно средство, благодарение на което, ефективността на служителите се увеличава значително. Все повече нараства използваемостта на тази технология. С нейна помощ се наблюдава прираст в дисциплинираността на служителите на работното място, както и спазване на пълното им работно време.

Защо да изберете турникет?

Живеем в дни, в които технологиите мощно напредват. Последиците от това са отражение на цените, които следва да заплащаме за всяко едно ефикасно и иновативно решение. Те са съобразени изцяло с финансовото състояние на клиента, именно това ги прави достъпни за болшинството хора у нас и по света.

Голяма част от предприятията разчитат на жива охрана. Това изисква твърде много средства, които следва да бъдат заплащани ежемесечно. Изработката и монтирането на турникет трипод коства в пъти по-малко финанси, заплащани еднократно. Доверявайки се на специалисти, вие се възнаграждавате автоматично с привилегията да получавате поддръжка на устройството, в случай, че се прояви проблем при процеса на работа.

Направи запитване

Искате ефективно решение за контрол на достъпа чрез турникет трипод?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

Направи запитване

Съвременните устройства намират широко приложение на местата, които са забранени за паркиране или преминаване. Огромна част от собствениците на имоти, намиращи се в оживени територии, прибягват към използването на това средство, с помощта на което запазват и съхраняват неприкосновеността на имуществото си.

Дори и най-скъпите турникети не представляват финансова трудност за нито една стопанска организация. Поддръжката на този вид устройства не изисква кой знае какви средства, особено когато сте заложили на екип от професионалисти, каквито са служителите във „V MAXPROTECT“. Те са способни да ви предложат възможно най-удачните и рентабилни за вас, решения. Инсталирайки този тип устройство, вие си осигурявате перфектен контрол на достъпа.