SYNUS Roger TechnologyИталианската компания Roger Technology е разработила 4 серии трансмитери за радио контрол на автоматични врати и паркинг бариери. Сред сериите T8o, E8o и M8o, най-ярко изпъква серията SYNUS. Общото между четирите различни версии е, че се предлагат с произволен фиксиран код 2 или 4 канала, а също и с функция копиране. Synus е версията, на която ще обърнем по-специално внимание в следващите редове.

Оборудван с технологията BI-CODE

Водещата италианска компания Roger Technology пусна в производство пулт за дистанционно управление на автоматични врати и бариери Synus. Това е разработка от ново поколение, притежаваща редица предимства, сред които не можем да не изтъкнем факта, че работата ѝ е базирана на технологията BI-CODE.

Иновативната технология BI-CODE позволява контролният панел за автоматизация на врати да се комбинира с всички радиоприемници, произведени от компанията Roger Technology, използвайки както променливи, така и фиксирани кодове, като запазва и двата кода в паметта. Моделът притежава богат списък с уникални характеристики, сред които:

  • Ултра защитена технология за кодиране на динамичен сигнал;
  • Максимална сигурност и гаранция срещу неоторизирана намеса;
  • Ергономична форма на кутията, елиминираща случайни натискания на бутони;
  • Компактност и лекота на дистанционното, благодарение на използваната за производството устойчива на удари ABS пластмаса;
  • Стилен и модерен дизайн.

Дистанционното – предавател от серията Synus е достъпно за собствениците на задвижваща система за гаражна или индустриална врата на италианския производител. Марката е световно призната и популярна сред потребителите в целия свят със своите иновативни разработки, благодарение на които всяка автоматизирана врата става по-функционална, безопасна и удобна за използване.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Радиоприемниците – ключов аксесоар за управление от разстояние

Дистанционните на марката използват технологията за динамично кодиране на сигнала. При всяко натискане на бутона, генерираният от предавателя код се променя в нов, в съответствие с криптиран алгоритъм. Приемниците позволяват стабилно приемане на радио команди дори в райони с неблагоприятни условия и смущения. Антените осигуряват стабилно надеждно приемане на радиосигнал в радиус до 150 метра.

Гамата устройства за дистанционно управление е разширена с три нови модела предаватели за контрол на бариери и врати, които поддържат ултра-сигурна технология за кодиране на динамичен сигнал. Ключодържателите H80 / TX22 се отличават със стилен дизайн, характерен за продуктите на италианския бранд. При моделите R80 / TX12R и R80 / TX14R е реализирана технологията за клониране на кода „Предавател към Предавател”.

Компактни и леки ключодържател-предавателите са изработени от устойчива на удар ABS пластмаса. Ергономичната форма на корпуса е моделирана по такъв начин, че да предотвратява случайни натискания на бутони. Суперхетеродинните приемници на марката позволяват стабилно приемане на радиокоманди дори в райони с неблагоприятни условия, характеризиращи се със смущения на сигнала.

Отличната чувствителност и селективност на приемниците ги прави имунизирани срещу смущения в приемния честотен диапазон. Логиката на самообучение е в основата на алгоритъма за работа на приемника, което гарантира проста и бърза настройка. Антените на ROGER TECHNOLOGY осигуряват стабилно, надеждно радиоприемане в радиус до 150 метра. За по-лесна инсталация са разработени модели с адаптер за закрепване към сигнална лампа и монтаж на стена.