скрити камери цениВ интернет можете да намерите огромно разнообразие от шпионски камери, с чиято помощ да извършите качествено видеонаблюдение, да запишете нечия незаконна или неетична постъпка, да наблюдавате децата си, когато са сами или служителите, на които сте поверили ценни фирмени активи. Повечето скрити камери варират като цени и работни опции, като е съвсем логично по-скъпите модели да предлагат по-добро качество на изображението и повече възможности за запис.

В следващия материал ще разгледаме на какво са способни някои шпионски камери и в какъв ценови диапазон варират, в зависимост от своите характеристики. Възможно е да останете приятно изненадани от възможностите на миниатюрните камери, особено ако за пръв път се сблъсквате с тази материя. Ето и някои от най-удобните и изгодни разработки при шпионската техника:

Камери за вграждане с детектор за движение

За да остане напълно незабележима, добрата камера трябва да дава възможност за вграждане в различни предмети и части от обзавеждането. Този вид скрити камери се предлагат на изгодни цени, което на база техните характеристики е изключително изгодно предложение. Предимство е, че могат да снимат в пълен мрак, тъй като са оборудвани с различен брой инфрачервени светодиоди, които са напълно невидими с просто око.

При тях обективът е монтиран върху платка с минимален размер (най-често 20 х 20мм) и всички работни функции се контролират от дистанция. Те имат отделен бутон за стартиране и спиране на запис с диодите за нощно виждане и могат да правят аудио-видео записи в AVI формат с резолюция 1280х1080 пиксела. При желание камерата може да снима само при детекция за движение, като за целта се използва съответния софтуерен детектор. Записите се съхраняват на SD карта памет, като можете да ползвате такава с капацитет до 32 GB. При пълен заряд на батерията и използване на най-голямата  карта памет,  камерата ще съхрани запис от 4 часа и 30 мин.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Подвижни IP мини камери

Много удобни устройства, които могат да се ползват навсякъде. Те не се нуждаят от допълнително захранване и монтаж, тъй като са разработени за безжично използване и лесно пренасяне. Могат да се поставят върху всяка удобна повърхност или да се скрият в части от обзавеждането. Освен безжично, можете да ги използвате и свързани към рутера посредством LAN кабел, а също така да ги свържете и настроите през мобилния си телефон с приложението Eye4.

Преносимите IP мини камери съхраняват записи върху micro SD карти памет с капацитет до 32GB. Една такава камера може да се движи хоризонтално и вертикално, като се върти на 270 градуса по хоризонтала и на 70 по вертикала и разполага с детектор за движение и 12 инфрачервени диода за нощно виждане, които можете да изключвате от мобилния си телефон. Този вид камери предлагат максималната резолюция на видеото 1280х720 пиксела с H.264 компресия.

Малка wireless камера

Това са едни от най-изгодните и най-практични скрити камери. Безжичното им свързване и изключително малките им размери позволяват да ги скриете дори в дрехите си (най-често зад копчета и илици) и да заснемете това, което ви интересува без никой да заподозре вашите намерения. Този модел обикновено имат  1/3″CMOS сензор и разделителна способност PAL: 628х582, NTSC: 510х492.